Heroji i Douchebags of the Year | BA.rickylefilm.com
Osobe

Heroji i Douchebags of the Year

Heroji i Douchebags of the Year

Naši heroji i Douchebags 2013. Godine

To je naš krajnji Heroes & Douchebags godine, vrijeme da se razmisli o najbolje - i najgore - u proteklih dvanaest mjeseci.

Heroes 2013

Jennifer Lawrence i Olivia Colman

Odgovor molim te-be-naša-BFF Nagrada se dodjeljuje zajednički Jennifer Lawrence i Olivia Colman. Kada J-Law pala preko na Oscara, ona dokazala možete nered i dalje biti kul (plus što je volio daje svaki prst u sobi za novinare nakon toga).

Olivia Colman je veličanstven u Broadchurch - ali njen psovka izrešetani, blago pijan govor na BAFTA zacementirao naše divljenje. Specijalno priznanje: Romola Garai. Definitivno prvi put vaginalni šavova su spomenuli na BAFTA.

Malala Yousafzai

Aktiviste obrazovanje i sve oko inspiraciju postala najmlađa osoba će biti nominiran za Nobelovu nagradu za mir u martu.

Wendy Davis

Teksaški senator je zadivio svijet u junu, sa svojim epskim jedanaest-satni govor (tehnički zove opstrukcija) protiv zakona ograničava pristup abortusu, stoji za cijelo vrijeme. Govoriti o feminističkom superheroj.

Za jednake Brak Bill

Prošlo je dosta vremena dolaze, ali na kraju postao je zakon u julu.

Shout izlasci previše, za zvezde koji su podržali LGBT uzrok ove godine, iz odgovora Kick Ass Wentworth Miller na poziv Film Festival Rusija, u otvorenom pismu Stephen Fry da David Cameron ga zovem da bojkotuju Zimskih olimpijskih igara, i Tom Daley je potpuno cool izlazi video.

Britanski sportski prvaci

Olimpijske igre može osjećati kao daleka prošlost, ali i dalje smo bili na sportskom visokom ove godine.

Endi Marej trijumfovao na Vimbldonu, Jessica Ennis osvojila Svet sportistu godine i Engleske ženske kriket tim trijumfovao na Ashes i (ne) urinirati na terenu kao što je muška ekipa.

Kretenima 2013. Godine

Masovno preterano naduvane muškog ega.

Gledamo vas Kanye West.

Gdje da počnemo... Imajući slom samo dobiti (dva) Grammyja, njegova catchily pod nazivom singl Ja sam Bog, izjasnio narednih Steve Jobs (da jedna nije ni smisla)... Mogli bismo na - ali mislim da je to ono što bi želeo. Specijalno priznanje: Justin Bieber. Koji je najavio da je "mirovinu" od glazbe ove srijede.

Twitter Trolls

Patetični ljudi su lupa anonimni vitriol na internetu jer je izmišljen, ali ove godine je izmaklo kontroli. Bezazleno kampanja da se Jane Austen na novčanici rezultiralo vile zlostavljanje, pa čak i prijetnje bombom.

Twitter je odgovorio kotrlja na dugme 'Izvješće o zlouporabi.

Seksističke političari iz konzervativnih poslanika čineći seksistički pokrete u domu, dok njihove kolegice govore, da Godfrey Bloom je komentar da su žene 'drolje' za ne čišćenje iza svojih frižider - jasno neke naše političke elite ne shvataju da je to 2013. Godine.

Lance Armstrong Nakon godina upotrebe droga žestoko poriče, biciklista konačno 'fessed u januaru. On je uredno oduzeto svih sedam Tour de France medalja.

Bum autoportret aka 'Belfie' Opsesivno selfi uzimanje je da se namršti na - ali Belfie je potpuno "nivo nother problematične. Kim Kardashian se može zaslužan za pokretanje trenda - nadajmo se da umire od brzo u 2014. Godini.

Tko su vaši heroji i Douchebags godine? Javite nam na Faceboook / glamourmaguk ili twitter.com/GlamourMagUK #heroesdouchbags