Heroji i Douchebags ove sedmice | BA.rickylefilm.com
Osobe

Heroji i Douchebags ove sedmice

Heroji i Douchebags ove sedmice

Ovdje su naši heroji i Douchebags u tjednu.

Ko - i što - mi loving odmah (i ono što definitivno ne)

Heroes

Daniel Radcliffe

Prvo, on poziva od dvostruke standarde medija kada je u pitanju seks-simbola, onda ide i vadi neke sjajne vještine reper (pogledajte u nastavku da svoj um vazduh). Dobar tjedan za g Radcliffe all round.

Todrick Hall

Todrick Hall - zvezda iz American Idol - se udružio sa Gradom West Hollywood da se stvori viralni video za podizanje sigurnosti svijesti saobraćaja. Da li je to dosadno? Naravno da ne! Todrick je iskoristio Taylor Swift uber catchy pjesmu, Shake It Off, ali je dao tekstovi pješačkog svesti spin. To će učiniti što misliš, a zatim dodirnite noge.

Shoshanna Roberts

Glumica New-Yorka dokumentovane uznemiravanja ona susreće tokom dana u onome što je postao viralni video u tjednu. Dosta mi je što mačke zove dok si pokušati dobiti na sa svojim dan? Roberts je naručio Hollaback, grupa posvećena zaustavljanju uznemiravanja na ulici - možete saznati više o tome što oni rade ovdje.

Vlade za borbu protiv homofobije inicijativa

Žene i jednakost ministara, Jo Swinson i Nicky Morgan, objavila je 2 € m fond ove sedmice za projekte koji se bore homofobični, biphobic i transfobične maltretiranja u školama. Pisanje za Pink News, rekli su:

"Uticaj [homofobičnih] jezik nadilazi LGBT mladih [...] Mi ne želimo generacije dječaka koji se nisu primijeniti akademski, jer je to bio" gej "ili djevojke koji su mogli isticao u sportu, ali nije zbog toga što bojali su označeni lezbijka. Istina je, ne trpi rasističke jezik tako i ne treba tolerirati homofobija na isti način. "

Kretenima

Russell Brand

Ispostavilo se da je Brand - čovjek koji je pozvao za "orgije bankara-bashing" kao dio njegovo stanje da zbace kapitalizam - finansirala predstojećem filmu novcem iz investicioni bankari, menadžeri hedge-fondova i multimilioner fudbaler. Stati uz Man, eh, Russell?

Robbie Williams

Koristeći rad svoje žene promovirati svoju turneju je debil ponašanje najvišeg reda.

Poznata Twitpics