Hvor er Taylor Swift? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Hvor er Taylor Swift?

Hvor er Taylor Swift?

Gdje je Taylor Swift sada?

Gledamo te, Tay Tay 👀

Ako ste ikada lutao 'gdje je dođavola Taylor Swift?' - Nisi sam. Zvezda je što njeni fanovi veliki glavobolju jer će MUP u januaru.

Ali Taylor se vratio sa lupanje novi album i stazu koja će ruffle neke perje na njenom putu ka Billbords 'top liste (Kanye West, govorimo da vas).

Zašto nismo čuli mnogo o njoj u ovoj godini?

Jedva bilo kakve akcije društvenih medija od početka godine, Taylor je samo stvarno koriste Instagram za promociju svoje prijatelje i svoje nove albume, i dijeljenje slika od nje emisije.

Tako je, nema snimke post-teretana, bez iskrene slike, ne tim ciljevima. Ni pap snimke! Posljednji smo vidjeli od januara.

Iako se pričalo je zvijezda u rodnom gradu njenih roditelja i bilo je mnogo spekulacija o njoj imaju treći album na radovima, niko nije mogao potvrditi Taylor nalazi. Osim za jednu osobu.

Šta Ed Sheeran ima veze s tim?

Taylor novi dečko je britanski glumac Joe Alwyn, par upoznao u Hollywoodu nakon Joe je glumio uz Kristen Stewart u Ang Lee Billy Lynn Long Rezultat Walk. Prijatelj pjevačica je nedavno otkrila da je par su "zajedno za nekoliko mjeseci i znaju jedni druge za dugo vremena."

Oni su dodali: "Nakon turneje 1989. Godine, a sva pažnja Taylor dobila, ona je saznala da je morao da bude više zaštitnih njenog privatnog života, a ona i Joe odlučila rano kako bi njihov privatni život privatno."

Prema pisanju The Sun, Swift čak nadletali u London da provedu Dan očeva s Alwyn porodicom i njegovim roditeljima je kuvala nedjelju pečenje za slavlje. Kako je britanski, zar ne?

Da li je nazad?

Tay Tay je definitivno vratio! Dana 18. Avgusta 2017. Godine, tačno tri godine nakon izlaska njenog hvaljenog 1989 album. Taylor zatamnjeni sve njene društvene medije i njene web stranice. Govorimo sve poruke izbrisane i * svi * unfollowed.

Nakon dijeljenje misteriozni video od gmiže zmija, kroz sve njene online kanala za tri dana, Taylor ispustio novu pjesmu pod nazivom "Look What You Made Me Do". Pesma će biti dio nje treći album, 'Ugled', izlazi u novembru 2017. Godine.

Taylor izgleda da je prihvatanje njen ugled kao "zmija" nakon Demi Lovato, Katy Perry i posebno, Kardashian-West svađu. Naša predviđanja je da je njen treći album će sijati svjetlo na opako, 'Bad Blood', Taylor Swift.

Gdje ćemo je videti dalje?

Nakon otpuštanja singl 25. Avgusta, T-Swift će hodati MTV Video Music Awards 'crvenom tepihu, gdje će premijerno spot za' Look What You Made Me Do ".

I pogodi šta? Njen bivši prijatelj Katy Perry je domaćin i izvođenje. Žao mi je Katy Perry, ali vaše pažnje je već ukraden.