Iggy Azalea promeni svoj život iza scene - vijesti iz celeba | BA.rickylefilm.com
Osobe

Iggy Azalea promeni svoj život iza scene - vijesti iz celeba

Iggy Azalea promeni svoj život iza scene - vijesti iz celeba

EKSKLUZIVNO: Iggy Azalea je Gbee izrada video

Pozivam sve Iggy navijači Azalea: imamo poseban ekskluzivne za vas.

Reper nam je dao doušnik zavirite iza scene svog novog spota, Gbee (to je novi singl trenutno snima se iTunes grafikon kao ovo čitate).

"Stvarno mi se sviđa film Showgirls i to je bio koncept priče", rekao nam je o konceptu iza video. "To je bila zasnovana na karakter Nomi i njenu emisiju šef, momak koji je bio na čelu plesača u Casinu, a to je ono što je konceptualni narativni priče je bazirana na".

U stvari, Iggy ima toliko zabavio video kao što je ovaj da, ako ona ne može pucati, ne bi smetalo sa ovim cijeli muzičke industrije Malark.

"Ja samo mislim da je to s jedne strane na kojoj ne moram brinuti o drugim ljudima", rekla je ona. "Kada ste na sceni, ako neko kaže da ne može zakleti ili ne možete priuštiti ovo ili fazi ne opremiti ovo. Postoji nikada nije vreme kada osećam da mogu dobiti samo ono što ja želim i 100 po cent na ono što sam zamislio preko na način koji je autentičan, osim glazbenih spotova, pa zato sam ih volim najviše od svih različitih stvari koje se učiniti u dodatak. "

Gbee je najnoviji rez uzima od nje debi album, The New Classic.

Prošle sedmice, Australije reper najavio je da će datum izlaska zapisnika su potisnuti do ožujka 2014. Ne zato što nije spreman, ona dodaje ( "To je završena za oko dva mjeseca, što ga čini još više frustrirajuće, ha ha! "), već zato što je imala ponudu jednom u životu da ne može odbiti.

"Volio bih da je ugasi, ali moram da dozvoli [etiketi Mercury Records] sposobnost da je ugasi.

"Oni nisu hteli da idem na turneju sa Bijonse jer su znali da će to biti rezultat, ali volim Beyoncé. Mislim da je jedan od najvećih izvođača i sam osećao da, za mene, ja ne znam Mnogi ljudi koji bi odbio odlazak na turneju s njom. Album se radi, a ja bi definitivno biti u stanju da stavi ga nekoliko mjeseci kasnije, ali ne mogu ići na turneju sa Bijonse nekoliko mjeseci kasnije, jer ona nije na turneji. Stvarno sam htio da uradi ono što je važno za mene, a to je važno za mene da bi mogao da ode u Australiju i to, budući da je to moj dom zemlja, pa Osjećao sam se kao da je vredelo. "

Gledati Iggy Azalea iza scene video ispod:

Kupi Gbee by Iggy Azalea na iTunes

Most Bizarre Muzika saradnji. Ikad.