Intervju društva Lily James the Guernsey o književnim i krompirima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Intervju društva Lily James the Guernsey o književnim i krompirima

Intervju društva Lily James the Guernsey o književnim i krompirima

Lily James o važnosti donošenja feminističke period drame i uzimajući nositi Cate Blanchett pantalone

Girl power.

Lily James nije stranac na period drame; je britanska glumica pucao na slavu u Downton Abbey i od tada je glumila u imenima kao što su o ratu i miru, Pride & Prejudice i Zombies, kao i prošle godine je kritički priznatih Najmračniji sat.

Sada se vratila u periodu mode The Guernsey književnih i krumpir Peel Pie Society, divna romantična komedija drama, koja govori o otkriću njen pisac sa sjedištem u Londonu je knjige kluba na otoku Guernsey tokom nacističke okupacije.

Kao Juliet Ashton, Lily se ne samo na romantičnom putovanju, ali i modnih jedan kao njen stil razvija duže provodi na britanskom ostrvu, a glumica objasnio GLAMOUR kako suštinski povezana joj je to bilo performanse karaktera.

"Vi vrsta smatraju da u Londonu, ona je ugnjetavan od rata i da osjećaj nelagode i osjećaj vrlo zaglavljena", rekla je ona. "Mislim da kad se na otok, stvarno uči kako da oslobodi i diše i povjerenja u svoje instinkte stvarno."

Bio je jedan predmet posebno da Lily nije mogla dobiti dovoljno; pantalone ranije nosila prilično poseban glumica.

"Pantalone da Julija nosi kad se na otok bili su veoma važna za mene", prisjeća se ona. "Vi ne viđa često žene koje su imale priliku da nose pantalone, pa stvarno je bilo važno za mene.

"Oni su bili i pantalone da Cate Blanchett jednom nosio. Oni su bili iz Angel, gdje idete probati na svim ovim kostima, tako da je ovo bio kao sretno znak! "

Njen lik sigurno nosi pantalone u priči; ona je self-made i nezavisni pisac u potrazi za svoj naredni priču. To je ovo feministički pristup period ljubavna priča koja Lily posebno volio.

"Volim da, iako ovo je priča u kojoj je na kraju čini da se zaljubi, to je također o obitelji i prijateljstvu. Ali pored toga, ona prati svoju put ", rekao je glumica.

"Ona je pisac, i baš kao i ona pada u ljubavi, to je sve o pronalaženju svog glas i uzimajući joj knjigu, pronalaženje svoju priču, i ispunjavanja da je kao neka vrsta kreativna osoba."

Gledati punu intervju ovdje.


The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society je u kinima u petak April 20