Intervju Mary Berry - razgovara Hugh Jackman | BA.rickylefilm.com
Osobe

Intervju Mary Berry - razgovara Hugh Jackman

Intervju Mary Berry - razgovara Hugh Jackman

GLAMOUR intervjua Mary Berry - i to nije sve o torta

The Great British Bake Off zvjezdice (i originalni domaći boginja) govori GLAMOUR je Celia Walden o stilu, autoportrete i "ukusne" Hugh Jackman. Kupiti novi broj časopisa - od Ponedjeljak - ali do tada, dobiti degustator intervju Mary Berry ovdje.

Mary Berry. Moda

Pa, nadam se da se oblačim za svoje godine. Jer nema potrebe da bude aljkav, zar ne? Ali ja ne idem sa svim bojama koje svako nosi. Nisam baš ljubitelj limeta zelena ili narančasta, tako da to ne radim. Pročitao sam sve modne časopise, ali većina stvari potpuno neprikladne za nekoga od 79. Moraš stvarno lov u mojim godinama, jer, iskreno, ruku nije prekrasna u ovoj fazi. Također prilično visok vrat je dobra stvar. Ako imate dobre noge onda mislim da i dalje mogu nositi kratke suknje.

Mary Berry. Počevši svoju modnu liniju

Razmišljao sam o tome i ja bih radila niz za nekoga kao što je Jeger ili MaxMara. Ja bih to dobro, stilski smanjenje trajnih tkanine koje hem dobro i ne gužvati - to je razlog zašto nisam nositi posteljina, jer volim stvari izgledaju netaknute.

Mary Berry. Da li je ikada uzeti autoportret

Sigurno ne. Ali ljudi izgleda da želiš da uradim jedno s njima cijelo vrijeme, a ja potpuno zbunjen. Po svoj prilici sve što želim je da Tweet to i reći: ". Upravo sam upoznao Mary Berry"

Mary Berry. Kako ona tretirana od strane medija

Samo sam vrlo zahvalan da su mediji bili tako ljubazni prema meni, jer ne postoji ništa neobično o meni. Ja sam samo mama i baka koji predaje kulinarstvu na TV-u. U suštini sam veoma neobično.

Mary Berry. Nju 'pustom ostrvu čovjeka'

Hugh Jackman - jer bi svi moji prijatelji biti tako ljubomoran... Ja sam samo rekao (g Berry), "Hugh je izvrstan." Ali mi je dao odrešene ruke da radim svoj posao. Ne mislim da je on zapravo ne zna šta se dešava.

Odličan izbor, MB!

Idi na stranu 87 vaše oktobar pitanje GLAMOUR pročitati punu intervju.

Sada vidite Fearne Cotton na našem vrlo specijalnom izdanju pretplatnika oktobra GLAMOUR.

Preuzimanje za iPad mini i iPad

Najseksi žene 2015. Godine