Intervju Rika Edvardsa - inkvizitor | BA.rickylefilm.com
Osobe

Intervju Rika Edvardsa - inkvizitor

Intervju Rika Edvardsa - inkvizitor

Rick Edwards

Zvijezda T4 i all-round TV hottie, voditelj Rick Edwards hrabro se suočava naša GLAMOUR inkvizitor.

1. Zadnji tekstualne poruke koje ste dobili?

Imao sam dva koja je stigla gotovo istovremeno. Jedan je bio od mog prijatelja Tim, koji je upravo završio Great North Run. On je rekao da je imao, citiram, vodi svoju 'malo b ****** s OFF da budemo pošteni. Veoma važno biti fer. A drugi je bio od mog najboljeg prijatelja Lenny, mi govori da on ima godišnjica deset godina poklon za mene (kad smo se sreli prije deset godina). To je slatko, zar ne? Iako, to ne znači da ću sada treba da ga nešto. Dosadno.

2. Vaš osoba zaljubljena odrastanja?

Drew Barrymore. Sjećam se snima film Poison Ivy, bez znanja moja mama, kad mi je bilo četrnaest godina. Novčanom kaznom film. Vrlo poučna za dječaka te dobi.

3. Koji je bio najbolji koncert ste ikada bili u?

Prije nekoliko godina sam vidio Queens Of The Stone Age na Hundred kluba u Londonu. To je prilično mala mesta, a Josh Homme je vrlo impozantan čovjek. Kao Gulliver u Liliput, ali stenja. Bio sam na svirci na svom (to nije norma, obećavam), a ipak i dalje sam imao neverovatan vremena. Dobar pokazatelj koliko zabave sam imao je da sam kupio piće za strance (također nije pravilo).

4. Stavi iPod na shuffle. Zapišite prva pjesma koja dolazi do

Roots Manuva - Inna. Manje poznata staza (svakako manje poznat po meni) track from the album Brand New Second Hand. Slušam ga. Dobar album. Malo olakšanje, zapravo, jer imam nekoliko shockers na mom iPod-u. Hvala ti, Shuffle.

5. Sum sebe u tri riječi

Konkurentna, visok, glasno (vaše osnovne noćna mora)

6. Ako bi išta na svijetu sada jesti, šta bi to bilo?

Ja sam snimao na lokaciji nedeljama i zadovoljene hrane radim svoj struk / srce ne usluge. Tako da iskreno, može ubiti salatu. Nešto zdravo. Sirovo povrće. Sve što nema kilogram maslaca i vrhnje u njemu.

7. Recite nam nešto o sebi da niko ne zna?

Da niko ne zna? Zar to ne bi značilo da i ja to ne znam? To ga čini nezgodno. Ali OK. Ja ne znam da li on to zna, ali moj tata je moj heroj. I to nije vrsta stvari ti ljudi, jer zvučiš prilično mokra. Divan čovjek, iako.

8. Posljednji knjigu čitaš?

American Tabloid James Ellroy. Neverovatan knjiga, a ne za one sa slabim srcem. To je prvi dio njegove američke trilogije, a ja ne mogu čekati za početak na drugu.

9. Zadnji put kada neko, da ste to go - i ko?

Moja djevojka. Ja sam skakanje u tuš. To je prilično dosadno, zar ne?

10. Posljednji laž ti je rekao?

Ne znam. Ništa loše. Ja živce mozak, a ja zaista ne mogu da mislim na jedan. Možda sam postao bolja osoba. Ah! Imam jedan. Nisam zapravo završio čitanje američki Tabloid još. Imam oko 100 stranica da idem. Dakle, to je prilično besmislena laž.

Rick Edwards je ambasador za American Express "Moja Live Story 'konkurenciju. Da unesete živu glazbu trenutak posjeta www.channel4.com/mylivestory