Intervjui One Direction na lansiranju mirisa | BA.rickylefilm.com
Osobe

Intervjui One Direction na lansiranju mirisa

Intervjui One Direction na lansiranju mirisa

Kada GLAMOUR upoznao One Direction u Velikoj jabuci

Prošlog mjeseca smo išli zajedno na intervju najvećeg benda na svijetu, One Direction, na globalnom lansiranje svoje nove mirisa, You & I. Spustite se na gledanje Niall Horan, Louis Tomlinson i Zayn Malik ćaskati sa GLAMOUR je Leanne Bayley u ekskluzivnom novinare događaj u London Hotel u New Yorku.

Nema sumnje o tome, momci su najprometnijih momci u pop, šta sa dominacijom u svijetu 'n' sve to, ali kad smo pitali momci kako zadržati zdrav, Louis nam je rekao: "Samo nemojte uzeti sebe previše ozbiljno, Mislim, ili ćete se proguta u ovoj igri... Vidio sam toliko ljudi idu, to je teško, znaš. " On se šalio. Nadamo se.

Pogledajte naš video ispod, kao što vidite, momci uzmu mirisnu liniju vrlo ozbiljno.

Kada smo pitali momci da su super zdravi ovih dana, i pije zeleni sokovi, kao i ostatak poznate ličnosti, Zayn je odmahnuo glavom i rekao: "To je ono što mislimo o preuzimanju sebe preozbiljno Samo nam dati neke brze hrane i dalje. Mi idemo." Niall i Louis su se saglasili sa svojim kolega iz benda, a Louis nam je rekao, "Oni vrste sokova me vrijeđaju!"

Pitali smo momci o njihovim odgovarajućim tetovaže, a Niall je rekao da "je bio samo previše uplašena". Ne krivim te, Niall, igle su blimming strašno.

Na pitanje da li možemo očekivati ​​još veliki najavama iz benda, momci su nam obećali da postoje "velike stvari u planu", kao i da "očekuj neočekivano". Možda su govorili o novom albumu, ČETVRTI - otkrio je ranije danas.

Momci su također rekli da bi "definitivno" sretni da daju žena sudija na X Factor bocu Ti I Ja, i da će mi se djevojke da ih samo nastavite žiriranja stolu za lijep mali utikač svog novog mirisa.

You & I je treći u bendovima linije mirisa, nakon tog trenutka debi miris, naš trenutak, koji je izbio evidenciju da postane najbrže prodaje ženski miris prošle godine.

You & I će dostupna je ovdje i iz svih vodećih trgovaca u cijeloj zemlji.

SADA Pogledajte naš ONLINE DNEVNIK IZ NAŠE 1D INTERVJU

A ako se pitate gdje su druga dva dječaka - Liam je bio zauzet u drugom intervjuu, i Harry Styles otišao kući loše, siromašni ljubavi. Nismo pitati za sliku, iako - to bi bilo nepristojno da ne.

30 Slike One Direction Loving Life