Irska Baldwin provjerava rehab - vijesti o slavnim i slikama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Irska Baldwin provjerava rehab - vijesti o slavnim i slikama

Irska Baldwin provjerava rehab - vijesti o slavnim i slikama

Irska Baldwin brani porodice preko rehab stint

Irska Baldwin je uzvratio na spekulacije da njeni prijatelji i porodica su krivi za menstruaciju na rehabilitaciji.

Model objavila da je na liječenju u SOBA Recovery Center u Malibuu za emotivne traume.

Ona kaže da je njena porodica i prijatelji u to vrijeme su bili ništa drugo nego podrška, dijeljenje slika sama sa tatom Alec Baldwin jedu zajedno na rehabilitaciji.

[Twitter id = "588355168111996930"]

US Weekly piše da je 19-godišnji split iz rapper Angel Haze prije ulaska rehabilitaciju, iako to nije bio uzrok tretmana.

"To nije bio razlog Irska ušla u objekat multi-tretman", rekao je izvor govori US Weekly raspada. "Ušla je zbog raznih pritisaka u svom životu. Irska je biti proaktivan, radi jako dobro, a što pozitivno o životu." Ništa nije potvrđeno iz bilo koje stranke, iako Haze sinoć tweetovao sljedeću poruku:

[Twitter id = "588505995560648704"]

Njih dvojica su počeli da se zabavljaju prošle godine, a izmaglica potvrdila svoju vezu u junu.

"Jedan međurasni gej par, mislim, to je sada samo čudno za Ameriku", rekao je Haze The Independent. "Mi jebeš i prijatelji ne jebe. Nikad nisam jebao jedan od mojih prijatelja."

Dana 14. Aprila 2015. Godine, rekli smo.

Irska Baldwin je senzacionalno otkrio da je ona vraćena kontrola i dobio žuti karton sebe na rehabilitaciju da se "intenzivne terapije mi je trebalo."

U seriji emocionalne tvitova sinoć, model kći glumaca Alec Baldwin i Kim Basinger je rekla kako je ona pregledava sama u SOBA Recovery Center u Kaliforniji sunčanom Malibuu za emotivne traume.

U nedjelju, Irska objavljeno je zagonetan molitvu da je 8000-plus sljedbenika na Twitteru: "God.Grant mi smirenost večeras", onda su detaljnije razrađeni na njeno stanje nakon što se spekulisalo u štampi da joj je priznao za "intenzivne žurke."

[Twitter id = "587743314595549185"]

19-godišnji starleta bila je bombardovana i dobročinitelji preko stranice društvenih medija, i ako je njen najnoviji post je suditi po ( "Svaki dan je blagoslov") mislimo da je u najboljem mjestu.

The Next Generation: Talentovani djeca iz A-List Royalty