Iskra Lawrence glumi u zapanjujućoj novoj bridalskoj kampanji | BA.rickylefilm.com
Osobe

Iskra Lawrence glumi u zapanjujućoj novoj bridalskoj kampanji

Iskra Lawrence glumi u zapanjujućoj novoj bridalskoj kampanji

Iskra Lawrence je slika svadba ljepote u zapanjujući novoj kampanji Justin Alexander-a

Mi ni ne bave a mi smo razmišlja pukne jedan od ovih gore.

Top modeli nisu prosečna žena. Njihova savršeno pozicioniran jagodice, beskrajne noge i zategnut Tums svjedoče o tome, i to je to estetski rijetkost da vidi ih ispuniti na stranicama nekih od najprestižnijih i ambiciozni svjetskih časopisa.

Iskra Lawrence nije baš prosječna ni s njom upečatljiv plava kosa, 34D poprsje i struk-to-hip odnos (30 "- 45"!) Zavist većina nas na GLAMOUR HQ.

Ona je, međutim, tehnički prosjek u jednoj oblasti, najmanje. Dok je ona često oznakom 'plus-size', pri veličini 14, britanski model Iskra je zapravo lupati u prosjeku. Što je, među tim, zato smo flipping volim.

To je i razlog zašto globalni vjenčanicu dizajner, Justin Alexander, upravo potpisao 27-godišnji do ispred njegova nova svadba kampanju.

"Jedan od naših ključnih brenda stuba je inkluzivnost, da dizajnira haljine koje izgledaju sjajno na pravi žena", Justin priznao.

"Mi želimo da naši nevjeste da se osjećaju sigurno i ugodno u haljini koja ih čini sjaj."

Od fit i odbleska dizajna na fishtails i full-Skirted karnerima, kampanje prikupljanja ne samo da čini slučaj za korištenje vanrednu model sa statistički običnim figuru, ali i da je opcija vjenčanicu nipošto nisu ograničene na one sa zaobljeniji figuru.

Justin je dizajn su u rasponu 6-36, uz osvježavajuće nedostatak cijena razlika između njih.

"Iskra je bio savršen partner za naše Be You kampanje", rekao je Justin. "Ona je šampion različitosti tijela i tijela pozitivnosti i uzor za žene diljem svijeta."

Otvaranje o njoj svoje bitke, Iskra je otkrila da je imala "iskušenja i nevolje" sa slike tijela prije nego je postao globalno-priznata modela.

"Otišao sam kroz mnogo toga, počevši od svojih tinejdžerskih godina. To je definitivno slobodu da stavim pravi sebe tamo."

I dečko smo mi drago da jeste.

Nakon što je počela modeliranje u ranim tinejdžerskim godinama, 27-godišnjak iz Worcester je sakupio Instagram sljedeće od preko 4 miliona ljudi - mnogo u korist njenog osvježavajućeg odbijanja da retuširanje bilo koju sliku ona poruke.

A NEDA (National Dissorders Udruženje Eating) brend ambasador, Iskra je pala njena modna agencija u dobi od 15 jer je "prevelik", ali je ubrzo ponovno potpisali JAG Modeli i modeli1. Nedavno ju je pista debi na New York Fashion Week za Chromat prije nego hodanje u L'Oréal prva modna revija na Paris Fashion nedelje u oktobru prošle godine.

I s njom zvijezda čvrsto u usponu, Justin Alexander i njegova svadba brend čini se da su pogodili jackpot kampanja u pravo vrijeme.

U kombinaciji sa kampanjom, Justin Alexander je domaćin nagradne igre od 01-13 februar dati jedan mladu šansu da osvoje (!) Svoj san Justin Alexander vjenčanicu. Za sve detalje posjetite web stranicu ovdje