Iza scene na našoj večeri s Jenna Coleman i Viktorijom cast | BA.rickylefilm.com
Osobe

Iza scene na našoj večeri s Jenna Coleman i Viktorijom cast

Iza scene na našoj večeri s Jenna Coleman i Viktorijom cast

Iza scene na GLAMOUR večera sa Jenna Coleman i Victoria cast

Ako imaš ruke na oktobarskom broju GLAMOUR, moraćete taktu naše Cover Girl: zvijezda Doctor Who i sada ITV Poldark -beating hit Victoria, gđa Jenna Coleman.

Kako bi proslavili njen poklopac, GLAMOUR bacio nevjerojatan večeru u njenu čast u Notting Hill restoran Ljekarna (vrlo pomodan), gdje su je pridružio njen Victoria glumi Tom Hughes (Princ Albert), Jordan Waller (Lord Alfred Paget) i Margaret Clunie (vojvotkinja od Sutherland), kao i trešnja branje njene najuži tim.

Ono što smo jeli: opterećenja, ukratko. Prekrasna kokos kari, Falafels i avokada zdjele, onda fin sladoled i sirove čokolade torte.

Ono što smo pili Clean Queen koktela, vina i piva za Toma.

Kako nam je bilo sljedeće jutro: veličanstveno užasno. Ali ono što je super večer.

Evo našeg Cover Girl! To je Jenna Coleman sa Victoria castmates Margaret Clunie, Tom Hughes i Jordan Waller.

Fit za kraljicu: Jenna i Tom opušteno druženje ispred masivnih vazduh-up slika njenog lica. Ništa neobično ovdje. Samo nastavite kao i obično.

Naša pića unaprijed: vino, još vina, i čistom kraljica koktela.

Kako je lepa je postavka stola! Margaret i Jordan su prilično oduševljeni svijećnjaka. Kao mi smo bili svi, u stvari. Također, apsolutno pucanje cvjetni napor.

Jenna i GLAMOUR Editor-in-Chief Jo Elvin se uhvate u koštac sa otvaranjem šut "injekciju" - samo mlaz vode ga u usta (ili pucao staklo ako nosite bijelo, to je najsigurnije), NBD.

Oko ovom trenutku, Tom je govori o tome da je morao da izgubi dva kamena za film dijela. Kako? Gdje je bilo dvije kamene krije? Da li on ima posebno punačka članke?

GLAMOUR je Social Media urednik, Kat Brown, govori još jedan neprikladno anegdota u Jordan. Izgledao je potpuno u redu s njim, kao policajac.

Jenna publicista Pippa Beng drži razuman oku potpisivanje šta joj klijenta - srećom, to je samo njen poklopac GLAMOUR i ništa obavezujuće.

Oh, divno Tome.

Još jedna smiješno prekrasna slika Margaret, koji bi mogao vjerojatno ni pogledao šarmantan u njen pasoš slike.

Pre-puding Lols s Jordanom, Margaret, Tom i Jenna publicista Sarah-Jayne Dines. FYI, sirovi čokolada kolač sa kokosom "nice krema" je da umre.

Divne poslastice iz goodie torbe dječaka.

.i lijepim Liz Earle dobrotu za djevojčice.

A princ i dva Queens (moramo reći da je, ona je naš šef). Tom, Jo i Jenna, rekavši zbogom divan GLAMOUR večeru.