Između dve Ferns Brad Pitt Zach Galifianakis Jennifer Aniston - Dnevne novine o slavnim i tračarima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Između dve Ferns Brad Pitt Zach Galifianakis Jennifer Aniston - Dnevne novine o slavnim i tračarima

Između dve Ferns Brad Pitt Zach Galifianakis Jennifer Aniston - Dnevne novine o slavnim i tračarima

Awkward! Brad Pitt je pitao o Jennifer Aniston u intervjuu

Ako postoji jedna osoba anketar mi se volimo i svaki put, to je Zach Galifianakis i njegova urnebesna između dva Ferns skice. Ovaj put, imao je Brad Pitt pored njega - i on usudio da bi se njegova bivša Jennifer Aniston, na neugodno rezultate.

Jan 2005: Brad i Jen najavljuju da se cijepanje nakon "mnogo promišljena razmatranja". Tabloidi nagađaju da je razlog raspada je Jen je nespremnost da imaju djecu - nešto što je kasnije negira.
Jennifer Aniston'S Exes

Nakon pitao Brad 's nevinost, u odnosu ga Hitlera i izricanje svoj novi film Fury kao "Furry", Zach je potom pitao Brad kako je to izgledalo kada je prvi put upoznao svoju suprugu Angelinu Jolie. Ali naravno, on je pitao u totalno pogrdan način.

"Reci mi kako je bilo kada ste prvi put ugledala Angelina", upitao je Zach. "Da li je to kao jedan od onih klasičnih ljubavnih priča, kao i kad je Ros prvi put vidjeli Rachel? Vi znate da pokažete prijateljima, jesi li to vidio?"

Za sve one koji se ozbiljno zaostaje na pop kulturu, Jennifer je igrao Rachel na prijateljima tokom Brad i Jen godina. I to je bilo ozbiljno awks.

Dok je Brad nespretno vrpoljio, Zach je igrao Prijatelji pesmu ja ću biti tu za tebe. Rekvizite za Brad, koji očito ima odličan smisao za humor, i rekao: "Ja volim tu pjesmu."

Nismo sigurni Jen neće biti previše impresionirani!

Gledati urnebesni video ispod.

[Html ## između dva paprati sa Zach Galifianakis: Brad Pitt od Zach Galifianakis ## Id¬fdixt]

Dana Thursday 22 septembra 2011. Godine, napisali smo.

Brad Pitt je dodatno izrazio svoju frustraciju nad medijima oluja u vezi s njegovom-manje-od-laska komentare o bivšoj ženi Jennifer Aniston. Drvo života zvijezda nedavno je primoran da razjasni primjedbe je napravio oko Aniston u intervjuu za Parade magazin. 47-godišnji glumac, koji trenutno promoviše novi film Moneyball, navodi se da je rekao da on ne živi kao "zanimljiv život" u 1990-ih, koji je potom djelomično okriviti njegov brak. Pitt je od tada furiozno backpedaling na komentare i još jednom je govorio u prilog Aniston u intervjuu za Matt Lauer, zbog zraka u četvrtak, opisujući bivšeg Prijatelji glumica kao "dragog prijatelja". On objašnjava: "Ne želim [ljudima] da ništa loše, kao da je oko Jen kaže Ona je moj dragi prijatelj.". Zatim je dodao: "Najbolja stvar koju sam uradio kao otac je biti siguran da je moja deca imaju dobra majka mislim da je šteta što ne mogu reći nešto lijepo o Angie bez Jen se dovukla Nema nimalo.. T zaslužuju. "

Prema izvještajima, Aniston je uznemirena zbog Pitt 's prvog razgovora, pronalaženje komentare o njihovom odnosu "rude i neprikladno". STYLE WAR: Jennifer V Angelina IZVOR: DIGITAL SPY

Dana 16. Septembra 2011. Godine, napisali smo. Brad Pitt je senzacionalno otvorio o svom odvojila od bivše supruge Jennifer Aniston. Glumac je otkrio da je vodi "patetično" život, dodajući da je, "Mislim da je moj brak ima neke veze s tim." U razgovoru za američki časopis Parade, 47-godišnji glumac koji trenutno promovira svoj novi film, Igra pobjednika, je rekao: "Proveo sam 90-ih pokušavaju sakriti, pokušavajući da patka potpunu kakofoniju osoba Počeo sam da se razbolim. Sebe sjedi na kauču, držeći zajednički, krije. Počelo je osjećaj jadno. Postalo je jasno da sam bio namjeru pokušavaju pronaći film o zanimljiv život, ali ja nisam živio u sebi zanimljiv život ". Glumac zatim zajedljivo je dodao da je njegova tupa postojanje je dijelom do nesrećnog braka, govoreći: ".. Mislim da je moj brak ima neke veze s tim Pokušavam da se pretvara u brak je nešto što nije bilo" Međutim, Pitt je bio više komplementarnih njegovog trenutnog partnera i majka njihovo šestero djece, Angelina Jolie, rekavši: ". Jedan od najvećih, najpametniji stvari koje sam ikada uradio je dao moju djecu Angie kao njihova mama Ona je tako divna mama Oh. , čovjek, tako sam sretna da je imam. "

U Inglourious Basterds Glumac onda je rekao da je sada bio više sadržaja sa životom nego što je bio u 90-tih godina kada je seks Aniston, komentarišući:. "Stavila sam puno veći naglasak na kao zadovoljan čovjek sam zadovoljan što pravi izbor i pronalaženje ženu koju volim, Angie i izgradnju obiteljske koji toliko volim. " Međutim, bez obzira na prilično iskreni komentare u intervjuu, Pitt je od tada objavio izjavu hvali svog bivšeg supruga, rekavši: ". Žalosti me da je to tumači na ovaj način Jen je nevjerojatno davanje, ljubavi i urnebesno žena koja je i dalje moj prijatelj.. To je važan odnos kojem se jako cenim poenta pokušavao sam da nije tako Jen bio dosadan, ali da sam postao dosadan sebi - i da, ja sam odgovoran za ". Aniston i Pitt split 2005. Godine, ubrzo nakon što je glumac je završio snimanje akcionog trilera, Mr and Mrs Smith s Jolie. Ulogama koje nisu dobili IZVOR: Daily Mail, DIGITAL SPY

Jennifer V Angelina