Jack Osbourne baby Naziv: Lisa Osbourne Blog | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jack Osbourne baby Naziv: Lisa Osbourne Blog

Jack Osbourne baby Naziv: Lisa Osbourne Blog

Jack Osbourne i supruga Lisa dobrodošli devojčicu

Čestitamo Jack Osbourne i njegova supruga Lisa Osbourne - ona je rodila još jednu djevojčicu.

Bivši reality TV zvijezda, 29, i način života bloger, koji već imaju trogodišnju kćerku, Pearl, pozdravio je svoje drugo dijete, Andy Rose Osbourne, u svijetu prošle subote.

Prema Hello !, djevojčicu težio u na šest kilograma, 11 unci.

Duo su objavili da su bili postavljeni da dodate u svoje leglo dijeleći fotografiju Lisa cveta beba udarac u Jack Instagram profila u februaru.

Lisa, 28, takođe otkrio vijest na svom blogu, Raddest mama, u to vrijeme, pisanje: "Biser je vrlo sretan da postane velika sestra je marljivo čita nju" Ja sam veliki sestra 'knjige svake noći i recituje u. Mi da je planove za kupanje, hranjenje, pjevanje u, i drži bebu. "

Lisa je prebačen u bolnicu u travnju i noć proveli pod nadzorom nakon što je uključen u saobraćajnoj nesreći.

Ali ona osigurana njena Instagram sljedbenika nije bila povrijediti i samo sam hteo da idem kući.

Uz sliku o sebi u bolnici, ona je napisala: "Kada neki a-rupu zadnje završava svoj automobil i morate potrošiti 24 sati u L & D uzimajući pratiti kao standardni protokol za bebe je u redu, ali ja gubim razum ovdje.!

IZVOR: Hello!

Prošle godine smo pisali.

Jack Osbourne i supruga Lisa Stelly su otkrili da oni očekuju svoje drugo dijete.

Lisa je na svom blogu jučer se u saopštenju, pišući: ". Mi smo se tako blagoslovljen da naše porodice raste i Pearl će imati brata ili sestru da se igraju sa Suludo je misliti da ćemo uskoro biti četveročlanu obitelj!" Vijesti neposredne dolaska par dolazi nakon dva pozdravio kćeri, Pearl Clementine, u aprilu 2012. Godine.

Osbourne, koji je dijagnosticiran MS prošle godine, nedavno je proslavila deset godina trezvenosti i progovorio o tome kako ga je obiteljski život promijenio, šalio: ". Nije me briga o susretu dobre ribe sada"

Baby Boom: Sve trudna poznatih ličnosti zbog 2018. Godine