Jay Z Solange Fight video vesti - Izjava - snimak iz Met Ball 2018 - Beyonce Instagram | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jay Z Solange Fight video vesti - Izjava - snimak iz Met Ball 2018 - Beyonce Instagram

Jay Z Solange Fight video vesti - Izjava - snimak iz Met Ball 2018 - Beyonce Instagram

Beyonce upućuje na Solange / Jay Z lift borbu

Ne zaboravite, kada Solange je pakao za kožu prema Beyoncé 's mužem, Jay Z? Naravno da radi! Pa, nakon vođenja prilično hush o tome, Beyoncé je konačno otvorio o tome u novoj stazi.

Pop zvijezda je objavio novi remix njene staze Flawless sadrži Nicki Minaj preko vikenda iu njemu se pojavi da se odnosi na Solange divlje ljuljanje na svog muža dok je gledala na nakon Met Ball u New Yorku ranije ove godine.

Na stazi ona kaže: "Naravno, ponekad s ** t ide dolje kada ima milijardu dolara na liftom."

Drugdje u trag ona kaže: "Mama me je naučila dobar dom za obuku, moj tata me je naučio kako da volim svoju mrzitelji, moja sestra mi je rekla da treba govoriti moj um, moj čovjek me čini tako prokleto dobro."

Nikada nisu otkrili razloge za napad Solange o Jay Z u maju već nedelju dana nakon snimke procurila, izdali su zajedničku izjavu rekavši da je riješio svoje probleme.

U izjavi je pisalo: "Kao rezultat javno objavljivanje lifta sigurnosne snimke od ponedjeljka, 5. Maja bilo je mnogo spekulacija o tome šta je izazvalo nesretni incident.

"Ali najvažnije je da je naša porodica je radio kroz njega.

"Jay i Solange svaki preuzmu svoj dio odgovornosti za ono što se dogodilo. Obojica priznaju svoju ulogu u ovom privatna stvar koja se odigrava u javnosti.

"Oboje su se izvinio jedni druge, a mi smo odmakli kao jedinstvena porodica."

Jay Z i Beyonce su mučili glasinama njihov brak je u nevolji Tokom prošle nedelje, ali su ipak nastavili svoj On The Run turneji, koja vidio ih obavljaju u Los Angelesu sinoć, gleda zvijezde nitnama publici, uključujući Natalie Portman, David i Victoria Beckham, Courtney Love, Nicole Richie, Salma Hayek i Nick Cannon.

Slušati na stazu ovdje.

Na ponedeljak, 7. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Nakon starosti (i nekoliko mjeseci) šutnje, Solange je obratio predmet njenog lift run-u s Jay-Z.

Pjevač pokriva američki časopis Lucky i njihovih anketara je dovoljno hrabar da potegne temu sa njom.

Kao što se očekivalo, Solange je brzo preći na ovu temu, ali ona to ukratko objasniti da ona i njena porodica su sada "u miru", s onim što se dogodilo.

Nazivajući ubacio "ta stvar", kaže ona: "Ono što je važno je da je moja porodica i ja smo dobro."

Referenciranje saopštenju Carter-Knowles klan u maju (spustimo da ga pročita) ona objašnjava: ". Ono što smo imali reći kolektivno je u izjavi koju smo stavili van, i svi smo se osjećati kao kod miru sa tim"

Izgleda kao da je to slučaj zatvoren onda; pretpostavljamo da nikada nećemo znati što se stvarno dogodilo, ali dobro je znati porodica su se preselili na.

IZVOR: Lucky

Dana 20. Maja, pisali smo.

Sve je ružičasto u porodičnog domaćinstva Carter Knowles - oni su pozirala ujedinjeni porodični portret - pogledajte!

Sliku, uzeti ovog vikenda kod Solange kući u New Orleansu, postavljena je na Beyoncé 's Tumblr - nema sumnje da zatvore sve se o borbi koja se dogodila između Solange i Jay-Z.

To nije bio samo tri od njih, Knowles porodice matrijarh, kraljica Tina, pozirala sa triom - nadajmo se da nije imala da se zaustavi bilo kakve borbe nakon blicevi prestali.

U drugom snimak objavljen na Beyoncé 's Instagram, Bey i Solange imaju svoje ruke oko jedni u druge u znak sestrinska ljubav.

Možda su to učinili ne bi bilo zabune oko kada je fotografija snimljena, Beyoncé uz naslov: to ", New Orleans 17. Maj 2014."

IZVOR: BEYONCE TUMBLR

16. Maja 2014. Godine, napisali smo.

Pročitajte službeni iskaz ispod.

"Kao rezultat javno objavljivanje lifta sigurnosne snimke od ponedjeljka, 5. Maja bilo je mnogo spekulacija o tome šta je izazvalo nesretni incident. Ali najvažnija stvar je da naša porodica je radio kroz njega," an ekskluzivni izjavi za Associated Press rekao je u četvrtak.

"Jay i Solange svaki preuzmu svoj dio odgovornosti za ono što se dogodilo. Obojica priznaju svoju ulogu u ovom privatna stvar koja se odigrava u javnosti. Obojica su se izvinio jedni druge, a mi smo odmakli kao jedinstvena porodica."

Dakle, to je to - mi ćemo vjerojatno nikad ne znaš šta se dogodilo te noći.

Sinoć, nakon Beyoncé 's Instagram sjedne u srijedu, Solange je uzeo na Instagram sljedeće njena borba sa Jay Z u Metu Ball gala prošle sedmice.

Koristeći Instagram, Solange označena Throwback četvrtak objavljivanjem slika djetinjstva sebe sa svojom starijom sestrom Beyonce, kako nosi odgovarajuće karirani haljine. Kao Bey, Solange držala jednostavno ažuriranje s natpisom "Dobro jutro."

[Instagram id = "oBOsf7woox"]

Kao što je objavljeno jučer, Standard Hotel zaposlenik koji procurila nadzor snimke TMZ je otpušten.

Jučer smo pisali.

Još jedan dan, još jedan Jay Z i Solange vezane vijest.

Mi smo svi gledao snimke nadzornih kamera koja pokazuje ženu - Vjeruje se da Solange - go na Jay Z na spektakularan način, a Beyoncé gleda.

Pa, danas je otkriveno da je hotel zaposleni koji procurio borbu video je otpušten je zbog narušavanja bezbednosti. Na kraju krajeva, osoba odgovorna je smeje sve do banke nakon džep slatkiš 250 €. Ali će on ili ona to sve izgubiti sada kada su ih tutnjali?

"Standard je identifikovala osoba odgovorna za kršenje sigurnosne politike hotela i snimanje povjerljivih CCTV video objavio TMZ", rekao je Brian Phillips, glasnogovornik hotela.

"Standard je već prekinut pojedinca, a sada će se sprovodi sve raspoložive građanskim i kaznenim lijekova."

U izjavi, Phillips je dodao da će hotel osigurati sve svoje informacije vlastima.

Hotela je ranije rekao da je "šokiran i razočaran" sigurnost kršenje kao video dijele širom svijeta.

U drugim Solange novosti: Znate torbu kvačilo je nosila na MET Ball - oštar paket kvačilo Anya Hindmarch? Pa, dizajner je poked zabava na Solange video na Instagram postavljanjem slika kvačilo zajedno sa sloganom "The Crisp Packet Clutch - vrijedi boriti. Sjajan.

Jučer smo pisali.

Beyoncé, Jay Z i Solange još komentirati lifta borbi koje je poslao na internetu u ludilo, ali internet je pomno oku za bilo kretanja na njihove odnose. I tu je bilo fer nekoliko u protekla 24 sata.

Dok Beyoncé objavljeno nekoliko Instagram slika nje i njenog sis kao blagi podsjetnik na njihovo jedinstvo (spusti), čini se da Solange i Jay Z se obnovi njihov odnos sa malo malo terapije.

TMZ (koji je procurio u početni video borbe) sada prijavio da Jay i njegova sestra-in-zakon je nakit u kupovinu u radnji po imenu g Flawless u Midtown Manhattanu u utorak popodne.

Prema njihovom izvoru, par viđeni su trenutno ženske nakit "tiho" za oko 20 minuta, ali je "ostao bez kupnje ništa".

Nema potvrde iz bilo logora da li je putovanje zaista dogodio, ali ako jeste, to bi bio dokaz da je njihov odnos se oporavlja.

U međuvremenu, to je bio primećen da je 'IV' tetovaža Beyoncé je urezano na prstu da joj predstavlja i Jay-Z rođendane i vjenčanja dan čini se da su nestali.

OMG, ima Bey imala 'ljubav' tetovaža ukloniti? Odlučite sami na Jezebel.

Potrebno je napomenuti da je prije nekoliko tjedana Bey objavljeno ugriz sebe jedu piletinu, na svom Tumblr, sa zavojem preko rekao prst.

Dakle, šta sve ovo znači? Su Solange i Jay na govor (ili barem kupovina) smislu? Je Bey u sredini tetovaža-cull ili zaista cullinga simbole nje i Jay-Z odnos istorije?

Da budem iskren, mi smo prilično zbunjeni. No, prije nego što nas još više kretanja poslati u glavu-spin o tom pitanju, možda bi trebalo imati na umu ono što Olivia Wilde ima da kaže o tom pitanju. Napisala je na Twitteru:

Od kada je to u redu da se oslobodi lift "sigurnost" nadzorom snimke u javnost? Hajde da odbije ovaj trashy i sumnjivim, TMZ dogovor. Bruto.

- Olivia Wilde (@oliviawilde) 13. Maj 2014

Ranije smo pisali.

Ok, Beyoncé je konačno progovorila o Jay Z i Solange lift borba. Pa, na neki način.

Uzimajući na Instagram, 32-godišnji Beyoncé učitao teret njenih slika i Solange zajedno - okončavanje glasine o sestre raskola.

Tu je i ugriz ih grle na Coachella prošlog mjeseca, tu je i retro ugriz od njih mazi se na ceremoniji nagrada i sliku od njih tražim udobno u stražnjem dijelu kamiona.

Bey, mi ozbiljno vole činjenicu da vi i vaš sis su i dalje prijatelji, ali momci, treba da znamo, ono što se dogodilo u tom lift?

Ranije smo pisali.

Video od Solange očigledno polaganje u njen brat-in-zakon Jay Z je bio veliki razgovor trenutku danas. Čuli smo da se govori u autobusu, u supermarketu prolazima, pa čak i naša mama pitala da li smo ga vidjeli. Uh, da mama, imamo.

Jučer je otkriveno da Solange je izbrisan gomila slika Beyonce iz nje Instagram, a teorije su se bacili oko lijevo, desno i centar zašto Jay Z dobio zlostavljanje je učinio.

Bilo je glasina da je Jay Z je želio da odbaci Bey da ide na Rihanna nakon strane, glasine o prepirku između Solange i dizajner Rachel Roy neposredno prije, a glasine da Solange stvarno ne voli Jay Z i napao ranije.

Rekao je izvor za US Weekly magazin: "Solange je okrenuo njen poklopac kao ranije.

"Ona je zaista slatkiš i dobra osoba, ali ona također čuva sranje pravi. Ona može uzeti mala stvar i to joj je aktivira.

"Ovo nije prvi put da se to dogodilo. To je razlog zašto Bey i Jay su bili tako mirni. Koriste se za to od Solange. To je definitivno bilo prije."

Da li bi neko nam reći što se dogodilo.

Jučer smo pisali.

Jay Z ima 99 problema i Solange je navodno jedan od njih.

Jesi li ga još vidjeli? Video snimak kako se čini, Solange Knowles polaganje u njen brat-in-zakon, Jay Z u liftu nakon Met Ball prošle sedmice.

Tri minuta dugo video je preuzet iz sigurnosne kamere u liftu The Standard Hotel u New Yorku (neko će da se fiiirred zbog prodaje to TMZ) prikazuje Solange napada Jay Z šakama i leti nogama, kojima je potrebna krupan sigurnost stražara da interveniše.

Jay Z održava prisebnost tijekom cijele stvar, ali zanimljivo, to je 32-godišnji Beyoncé koji ostaje prilično ravnodušno tijekom cijele muke.

Jay Z je kasnije viđen kako napušta hotel u posebnom automobilu svojoj ženi i Solange - koji su obojica ostavio u automobilu zajedno.

Zbog čega Solange istresa na Jay Z? Zašto je Beyoncé izgledaju tako rashlađeni o tome? I mi ikada saznati šta je komadić bilo gotovo?

Možda je ovo samo dokazuje da nije sve tako ružičasta kao što se čini.

Poznata Skandali