Jedne smernice za godinu dana | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jedne smernice za godinu dana

Jedne smernice za godinu dana

Šta treba 1D rade sa svojim jaz godine?

Jedan od navijača Direction su u žalosti danas i novosti razbija da je bend navodno uzimanje odmoru iduće godine. Ništa još nije potvrđeno, ali sa glasina kaže da je četvorka idu svojim putem prije nego što ponovo ponovnom ujedinjenju 2016. Godine.

Ali 1D navijači, ne boj se, misliti o tome kako divno će biti da imaju četiri karijere slijediti opsesivno. Isto tako, hajde da se srce - kao superstar boybander ima svoje nedostatke - svima potrebna pauza od toga nemilosrdno pratiti i ulagivali ponekad (navodno). Nisu imali da se jaz godine; oni su prezauzeti turneje i slušanje Simon Cowell.

Naredne godine mogla održati bezbroj mogućnosti naših omiljenih Boyband (Take That je manband, nećemo biti nelojalan). Ako ste bili kratki na idejama momci, ovdje su naše prijedloge o tome kako treba dok su van vaše jaz godine:

Harry:

 • Cilj nam je postati prijatelji s Keith Richards, tako da možete posuditi iz njegove garderobe slobodno i uče iz originalnog o tome kako da se izgradi na rock 'n' roll estetiku. Zamislite jazzy jaknu i svjetlucave kolekcije boot mogli steći.
 • Možda bi mogao pokrenuti modnu liniju? Možda uz Kooples ili Zadig & Voltaire? Nešto što će pojačati vaše vjerodajnice, ništa što osjeća kao rasprodatim. Također, provjerite je unisex. Nisi jedina koja ne voli kubanski peta znate i izjavu jaknu.
 • Da li ste razmišljali modeliranje? U FROWs of London Fashion Week će izgubiti svoj um da vidim da udario pisti u februaru.
 • Čujemo da, neobjašnjivo, svoj omiljeni film The Notebook, koje se vrši u TV seriji. Zašto ne audiciju za Ryan Gosling 's deo? On je prilično zauzet s drugim djeluje poslova i njegova beba, a ti bi bio sjajan (možda).

Louis:

 • Koristite svoje slobodno vrijeme na brusiti svoj roditeljskih vještina. Možda dobiti na telefon da Kanye i Jay Z i saznajte kako biti najbolji tata ikad kad si globalni superstar.
 • Koncentrirati na rad sa Doncaster Rovers. Oni Nedostaješ mi, znaš.
 • Ti si naveo Robbie Williams kao jedan od vaših heroja. Dajte mu prsten i razgovarati o suradnji. I on bi mogao dati neke roditeljstva tipova.
 • Drži se dalje od Twittera. Ne treba ti muke onih Twitter svađe sada. Ovo je tvoj zen vremena.

Niall:

 • Voliš golf. U stvari, vi ste čak i igrao sa Rory McIlroy. Možda bi mogao pomoći vam da se profesionalno? Nemojte uzimati bilo kakav odnos savjeti od njega, um - da čovjek završio njegov angažman sa telefonski poziv 10-ak minuta. Ti si bolji od toga Niall.
 • Bilo bi nam drago da vidim tvoje drsko Chappie persona na malom ekranu. Možda ti i tvoj prijatelj, Laura Whitmore, mogla formirati neka vrsta duetu?
 • Kao čovjek s ljubavlju gitare igranje, saradnju sa Ed Sheeran bi muzika za naše uši. Sačekaj…

Liam:

 • Predložiti svoju devojku. Mi ne znači biti agresivan, ali ostatak bande su nas je malo razočaran o ljubavi. Ti i djevojka Sophia Smith izgleda kao da stvarno vole i mi sumnjamo, sudeći po ništa ali tvoj ljubazno oči, da ste manje emocionalno nestabilna od nekih članova tvoj bend. (Osim toga ste vrlo razumno.)
 • Vidimo li zaista uživa Jedi, moli, voli stilu putovanje. Ti si često filozofskih na Twitteru (sorti) - sada je vrijeme da istražite dublje strani.
 • Kao član 1D koji ima najveću sklonost za pisanje pesama, možda je vrijeme da stupi u kontakt sa Gary Barlow. On će biti u mogućnosti da vam pomoći da rade na svom solo nadimak, Big Payno.

Na kraju, ako bilo koji od vas ima bilo slobodnog vremena u narednih 12 mjeseci, možda dati Zayn prsten? Taj momak treba dobro zagrljaj, malo zagrijavanje pite pastirsku i toplu kupku - i, zapravo, niko ne dobija sve pop ludilo više nego što četiri.

30 Slike One Direction Loving Life