Jennifer Lawrence Liam Hemsworth izvestila o odnosima s vijestima o glasinama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jennifer Lawrence Liam Hemsworth izvestila o odnosima s vijestima o glasinama

Jennifer Lawrence Liam Hemsworth izvestila o odnosima s vijestima o glasinama

Jennifer Lawrence priznaje da je ljube Liam Hemsworth

Jennifer Lawrence je bio pricljiva kad je otišla na Watch What Happens Live na promociji svog novog filma, Joy.

The Hunger Games zvijezda otkrila je vijest da smo svi bili očajni čuti - da je ona poljubila Liam Hemsworth - off kamere.

Tokom igru ​​"Priznaj Petog", Andy Cohen pitanje o glasinama da su dva uhvaćen ljube nedavno i ona je odgovorila: "Liam i ja sam odrastao zajedno Liam je stvarno hot Šta bi ti uradio Da, da..?".

Ona je priznala da joj je Joy ko-zvijezda Bradley Cooper je "fantastičan" ljubi i da je pušio marihuanu jednom prije Oscara.

Naughty.

Davne 2014. Godine, napisali smo.

Su Jennifer Lawrence i Liam Hemsworth zabavljanje ?! Ovo je vijest što smo preko noći sluha. I dok vodimo ga sa malo soli, mi smo stvarno u nadi da je to istina.

Prema Heat, par je zajedno, ali to je u ranoj fazi i da idemo polako. Izvor im je rekao: "Oni namjeravaju na čuvanje stvari vrlo nisko-ključ, tako da mogu i vidjeti gdje ih sudbina uzima uvek su imali ludi kemije, ali nikad nisam bio jedan u isto vrijeme..

"Jen i Liam su bili prijatelji već godinama", rekao je izvor nastavio ", a ona je uvijek poverio ga o drami u svom ljubavnom životu. Ona je stvarno naslonio na njega tokom svih drama s Chrisom."

I kao i svi dobri romansa, po svemu sudeći ovaj je počeo kao prijateljstvo. Izvor je nastavio: ". Jen je počeo sipa svoje srce nešto o Chris i stvari su lični Liam zna Jen voli koala nosi tako, sljedeći dan, imao je ogroman punjena igračka koala poslati Jen uz napomenu rekavši:" Ispruži za savršenog muškarca. "

Ranije, oba zvezde su izlila jedan o drugom, prijateljstvo, Jen kaže: "Mislim da je ono što me je iznenadilo je da nikada ne bih očekivao da ikada imati muškarca ovo zgodan ikada biti moj najbolji prijatelj samo sam nikada ne bi pretpostaviti te stvari. Bi se moglo dogoditi, ali on je. On je najdivniji, voljeni, family-oriented, slatko, urnebesno, sjajan tip. "

I Liam uzvratio ljubav, rekavši: "Jennifer brine o ljudima oko sebe, ona ima veliko srce, ona je nevjerovatno u tome niste mogli tražiti bolje kolegica od nje, ona je super.".

Može li ovo biti istina? Mi stvarno, stvarno se nadam da - oni će biti najslađi par ikad.

Ko treba da Jennifer Lawrence ljubav sljedeći?