Jennifer Lawrence Miracle Mop film - Joy Release Date | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jennifer Lawrence Miracle Mop film - Joy Release Date

Jennifer Lawrence Miracle Mop film - Joy Release Date

J-Law set za Oscara 2016 uspjeh s Miracle grimase film

Jennifer Lawrence je najbolje početi vježbanje nju šetnju i ne prorade stvar, jer je u 2016. Oskara ona je podešen da se očisti s njom film, Joy.

Ovde u GLAMOUR volimo da vas informiramo o filmovima ćete biti uzbuđeni zbog ove iduće godine, a Jennifer Lawrence 's novi film baziran na tvorac Miracle Mop će biti jedan od njih.

David O Russell - Da, isti direktor Silver Linings Playbook i američki Hustle - će biti postavljena za više Oskara zujanje kada je Jennifer Lawrence -starring biografski film pogađa američke bioskope sledećeg Božića.

Rok prenosi da je film, u kojem Jennifer Lawrence glumi kreator Miracle Mop, bit će objavljen u prozor za kraj godine često izdvojiti za kandidate nagrada sezone.

Film gleda na život radosti Mangano, majka troje koji je postao jedan od najuspješnijih američkih poduzetnika sa pronalaskom self-kršila Miracle Mop.

Na kraju je prodao svoju kompaniju Genijalno Design u Shopping mreže u multimilionsku dogovor je već ostao kao predsjednik kompanije. Mangano je trenutno jedan od najuspješnijih izlagača kanala i izmislio Huggable vješalice.

Djeverušama scenarista Annie Mumolo će pisati scenario tako da smo očekivali neki klasičan-obloge.

Jennifer je nedavno govorio o preuzimanju od strane, i kako je došlo do toga: '' Rekao mi je nedavno poslao poruku na, mislim, četiri ujutro, '' ispričala je ona.

'' I to je kao, "Mislim da hoću da napravim film o ženi koja je dala Joy Mop. Želiš li ti to? "

"Mogu samo da zamislim David gledajući nekoga čišćenje i biti poput," Da, to je moj sljedeći scenarij. '' '

Svako drugo dobijanje krpe do bogatstva-Erin-Brockovich-vibe?

IZVOR: ROK

Dana 31. Januara 2014. Godine, napisali smo.

Jennifer Lawrence 's naredne uloga mogla biti kao izumitelj Miracle Mop, ako režiser David O. Russell ima bilo kakve veze s tim.

Glumica se reklamira za dio single-mama je postao izumitelj Joy Mangano, koji je postao QVC zvijezda nakon što je njen brus izum.

Još uvijek neimenovani film priča priču o tome kako je podigla troje djece u Long Island i izmislio broj kućanskih aparata u isto vrijeme, slijetanje njoj mjesto na početnom shopping kanal.

Djeverušama pisac Annie Mumolo je stvorio skriptu i David Entertainment Fox-based proizvode.

David i Jennifer su imali veliki uspjeh na prethodnim projektima zajedno sa Jen osvajanje Oskara za Silver Linings Playbook i biti Oscar nominaciju za svoju najnoviju flick, Američki varalice, koji je također nominiran za devet drugih nagrada.

IZVOR: Hollywood Reporter

Život Prema J-Law