Jennifer Lawrence Nicholas Hoult ponovo se sastoji od glasina - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jennifer Lawrence Nicholas Hoult ponovo se sastoji od glasina - vijesti o poznatim ličnostima

Jennifer Lawrence Nicholas Hoult ponovo se sastoji od glasina - vijesti o poznatim ličnostima

Nicholas Hoult: "Jennifer Lawrence zaslužuje njen uspjeh"

Sada znamo Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult su se vratili na (i bili su tako sladak sa svojim poljubac na Zlatni globus e), počeo je hvalio svoju djevojku u najdivnija način.

Prema Udruženje za štampu, glumac je rekao da J-Law, koji je glumio u Box Office rekordnih Hunger Games: Catching Fire, nominovan je za Oskara i osvojio Zlatni globus za ulogu u Američki varalice, je postavljen za samo kao uspješnog nagrada sezone kao i prošle godine - i ona je u potpunosti zaslužuje.

"Ona je sve zaslužuje", rekao je Hoult. "To je zabavno gledati." Nakon toga slatko proglašenja, Hoult također otkrio da je konsultovao Jennifer na Jednako, romantični remake 1984. Godine će glumiti sa Kristen Stewart.

"Oboje smo voleli scenarij", rekao je Nikola. "To je epski proporcionalno, ali fokusiran na ovim specifičnim odnosima."

Iako se smatralo J-Law, ali ne s obzirom na romantičnu ulogu u tom filmu, par će glumiti zajedno u X-Men: Days of Future Past, gdje su i obnovila romansu. Očekujte više crveni tepih canoodling.

U petak 19. Jula pisali smo.

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult se priča da se ponovo zabavljamo, prema izvještajima iz SAD-Weekly.

Jennifer, 22 i Nikola, 23, koji su se sastali na snimanju X-Men: First Class, od dvije godine prije nego što su podijeliti u januaru 2013. Godine, okrivljujući zauzet rad rasporeda.

Ali, rekao je izvor objave da je par su obnovili svoje romantiku dok rade na novom X-Men film u Kanadi od aprila.

"Počeli su pucati u aprilu kao prijatelje, a onda jednog dana su tek počeli ljubiti... Jedna stvar je vodila drugoj i oni su se smuvali. Sve svoje stare osjećaje nije protrčala nazad. Sada su u potpunosti vratio na".

Zvijezde su oba je primećen se i oko zajedno uživaju večere i noćne izlaske, dok je snimao u Montrealu - sa izvještajima tvrdi Jennifer rekao mještani tokom put u HMV trgovini u koju je "ponovo u ljubavi" bio.

IZVOR: US Weekly

Dana 30. Aprila 2013. Godine, napisali smo.

Jennifer Lawrence i Nicholas Hoult izazvala su glasine da su obnovili svoje romantiku, nakon što su viđeni jučer ostavljajući restoran zajedno u Hollywoodu.

Par navodno završio svoju vezu u januaru, jer bi "uzgaja odvojeno", ali se čini kao da su na dan koji su pokušali da izbegne fotografe uzimanjem zadnji izlaz iz The Little Door restoran i skakanje ravno u automobil Lawrence ceka.

Oskarovka je, koji je nosio kopiju Ane Karenjine s njom, nosili crne hlače i čistu čipke vrhu sa crnim, vodopad blejzer. Hoult se odlučio za par maslinasto zelena pantalona i kaki jaknu, koju je udružio sa smart par tan kože brogues.

Govoreći o knjizi nedavno, ona je rekla: "Zaista nisam očekivao da se to mislio sam da ne bi želio da završi 800 stranica knjige, ali onda sam počeo da usporava i čitanja istog poglavlja iznova i iznova.. Možete se zaljubiti u likovima; odrasteš s njima ".

Međutim, par je poznato da su na velikim smislu prijateljstvo jedni s drugima, a trenutno rade na sljedeći X-Men prequel, Days Of Future Past.

Ponavljanja za par još komentirati glasine.

JENNIFER LAWRENCE je najbolje nikad ne gleda

NIKOLE HOULT "ODU" ZA JENNIFER LAWRENCE OSCAR WIN

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

IZVOR: Daily Mail