Jennifer Lawrence X Men Days Future Past trailer - vesti sa slave vijesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jennifer Lawrence X Men Days Future Past trailer - vesti sa slave vijesti

Jennifer Lawrence X Men Days Future Past trailer - vesti sa slave vijesti

POGLEDAJTE: Novi trailer za X-Men: Days of Future Past

Konačni trailer za X-Men: Days of Future Past je otkrila i da je to neverovatno.

Spustite se na sat.

Ima i nevjerojatan cast, uključujući i Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult i više, snimak vidi Wolverine se vratio iz budućnosti kako bi se sastaviti mutanti u borbi za opstanak.

Film koji je nastavak iz 2011. X Men: First Class će ujediniti cast originalne trilogije - na čelu sa Sir Patrick Stewart i Sir Ian McKellen - kako bi se promijeniti prošlost i na taj način spriječiti kataklizmičkih budućnost.

Prethodni film vidio kratak nastup Wolverine međutim karakter ima mnogo više ulogu Dani buduće prošlosti kako ga vratio pedeset godina da povuče tim zajedno.

Sudeći iz prikolice, možemo očekivati ​​puno akcije (i udaraca) iz najnovijeg X Men film.

X-Men: Days of Future Past će biti objavljen 22. Maja.

Dana 24. Marta 2014. Godine, napisali smo.

Jeste li uzbuđeni za X Men: Dani buduće prošlosti? Ako je odgovor potvrdan, pripremite se, ovaj novi trailer je sve vrste super.

Datum izlaska je zakazan za 22. Maja u Velikoj Britaniji, a danas novi trailer potpuno je pušten na slobodu.

To je drugi puni trailer za film, koji vidi Hugh Jackman je Wolverine poslao u prošlost u pokušaju da spase budućnost ljudske i mutant rasa.

6. Novembra 2013. Godine, napisali smo.

Ruke gore tko želi vidjeti Jennifer Lawrence transformiše od 70 boho isječak odbora babe na... SCARY BLUE MUTANT, MYSTIQUE?

* Mi radimo, radimo *.

Pa, imaš sreće, jer to je upravo ono što se događa u tim backstageu snimke i fotografije iz predstojećeg X-Men prequel X-Men: Days Of Future Past.

Oh, a tu su i nekoliko Fassbender i Ellen Page (volim), previše. Provjerite ih u nastavku. Film je od 21. Novembra 2013. Godine - da, isti dan kao The Hunger Games: Catching Fire. To je jedan pakao od J-Law-fest.

Dana 25. Oktobra 2013. Godine, napisali smo.

Postoji li nešto Jennifer Lawrence ne može učiniti?

POSTOJI ?!

Glumica pokazuje neke ozbiljno impresivne borilačke vještine vještine u ovom prikolicu Peek sneak za X-Men: Days Of Future Past (zadnji pušten na Instagram), oskudno odjeven u odijelo uskim i prekrivena plavom bojom.

Samo za smijeh? Ne, ona je u karakteru. Kao Mystique, naravno.

Također primećen u clip: J-Law je stvarnom životu dečko Nicholas Hoult, koji možete samo trepere svoju nashers kao zvijer.

Govoreći o tome kako je ona ostaje pri svojoj neverovatno telo, ona nam je prošle godine, rekao je u intervjuu: "Ne dijeta ja ostvaruju Ali ja ne dijeta ne možete raditi kada ste gladni, znate.!.? "

Zaista mi radimo.

Ostali zvezde u teaser uključuju Hugh Jackman kao Wolverine i Halle Berry kao Storm.

Film će biti širom zemlje objavljen 21. Novembra.

Gledati trailer ispod:

Jennifer Lawrence Moda: Zakon sam za sebe