Jennifer Lopez Casper Smart podelila se posle dve godine | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jennifer Lopez Casper Smart podelila se posle dve godine

Jennifer Lopez Casper Smart podelila se posle dve godine

J-Lo bivši Casper Smart šalje njen Soppy b'day poruku

Jennifer Lopez okrenuo 45 jučer, a među mnogim rođendan želje dobila je prilično bljuzgavim jedan od Casper Smart.

Uzimajući na Twitter, J-Lo ex je napisao:

Happppppppy Rođendan najljepše lil medvjed na svijetu !!!! Može sve vaše želje !! @JLo http://t.co/iydh9jv0Z8

- Beau Casper Smart (@BEAUcasperSMART) 24. Jul 2014

No veliko iznenađenje da će Casper žele da žele Jennifer je happy bday, kao govoreći o Watch What Happens Live ubrzo nakon što su Split, pjevačica je rekla da "ga je volela", a on je i dalje bio "dobar prijatelj".

Par je navodno podijeliti na prijateljskom smislu, nakon dvije godine zabavljanja, iako je bilo glasina o Casper je nevjera sa modelom transrodne pred kraj odnosa. Koji nas je razmišljao - to bolesno slatko poruku stvarno prosječnog PDA između bivšima, ili više od PDG (javno prikazivanje puzanja, a la Robin Thicke) od bivšeg partnera koji su bezobrazni na svom tada girfriend? Pozovite nas sumnjivo ako hoćete.

Jen je još odgovoriti na poruku. Iako je ona bila zauzeta dama slavi njen veliki dan sa drugarica uključujući Leah Remini.

IZVOR: E! vijesti

6. Juna, pisali smo.

Prema izvještajima, Jennifer Lopez je podijelio s njom plesač / koreograf dečko Casper Smart, nakon dvije godine zabavljanja.

Izvori bliski paru rekli su nam stranicama Us Weekly I TMZ da je par pozvao put na njihovu vezu. U posljednjih nekoliko tjedana, par se suočio glasine da Smart je varao Lopez sa transrodnim model je upoznao online - ali obje publikacije tvrde to nije imalo nikakve veze sa split.

"To je zapravo bio prijateljski proces koji je započeo prije nekoliko mjeseci", tvrdi izvor za US Weekly je. "To nije bila laka odluka, ali oni su odlučili da ostanu friends.Their odnos ne može raditi s udaljenosti. Počeo je pokušavao da uspostavi svoj život i karijeru, a ona je toliko fokusiran na njene, i oni su samo mogao ' t biti sve jedni o drugima više. "

TMZ izvor dodaje: "Oni zapravo podijeliti prije skoro 2 mjeseca, ali je zadržao ga na dole niske nam je rečeno smo raspada bio građanski Oni su uvijek prijateljski, ali jednostavno udaljili..."

Iz 2014. Godine Celebrity dijeli