Jennifer Lopez i Mariah Carey se sukobljavaju - JLo dečko | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jennifer Lopez i Mariah Carey se sukobljavaju - JLo dečko

Jennifer Lopez i Mariah Carey se sukobljavaju - JLo dečko

J-Lo prospe zrna po bivšima, Mariah, i Beyonce bum

Jennifer Lopez dobro i istinski pljosnata prljavštinu na nedavnoj epizodi Watch What Happens Live, prosipanje pasulj na svađu između nje i Mariah Carey, ono što Ben Affleck je stvarno sviđa između listova i šta ona misli o Beyonce i Kim Kardashian 's pušaka!

Uf... Smo iscrpljeni već!

On The Floor pjevač je rekao domaćin Andy Cohen sve o tome što ona stvarno misli o Mariah Carey, kojim je navodno imala govedine u prošlosti.

"Ja nemam neprijateljstvo protiv nje na svim", 44-godišnji J-Lo je insistirao. "Znam iz nazad u dan, pročitao sam stvari koje ona rekla o meni to nije bila najveća, ali nikada se nismo upoznali. Kao, ne znamo jedni druge."

"Mislim da je nekako od usta do usta stvari koje su se dogodile u prošlosti da nisam baš upoznat. Ali ja ne znam", nastavio je Jen.

"Volio bih da je upoznam i voleo bih da budemo prijatelji s njom. Mislim da je izuzetno talentovan i Uvijek sam bio ljubitelj njene. 'My All" je jedan od mojih omiljenih pjesama svih vremena. Ja samo volim ona."

"To rastužuje me sve što je negativno, jer sam ljubitelj njen čujem" Jennifer je insistirao. Vrlo diplomatski.

Andy je potom pitao Jennifer ko je bolji u krevetu: plesači, pjevači ili glumci?

(Ima nas razmišljao: Casper Smart i Cris Judd, Marko Antonije i P Diddy ili Ben Affleck)

"Ha! Ja moram reći da u mom ograničeno iskustvo, ja bih da kažem neko bavi muzikom", rekao je Lopez. "Dakle, ja bih rekao pjevača i plesača."

To je Ben iz trčanja, onda!

"Usput, govoreći plesača, ono što je najbolje i najgore dating plesačica?" Cohen je potom pitao.

"Najbolji i najgori deo? Mislim, nema loše strane da, stvarno. Ne radi se o tome da su oni plesač ili ne plesačica", objasnio je mama dva.

"Ja sam od dva plesača. Jedan, imao sam kratak brak s, Cris Judd, koji je izvanredna osoba i koga volim, a zatim Beau [Casper Smart], samo smo raskinuli, koji volim kao dobro. On je dobar prijatelj. "

Kako je lepo je Jennifer o njoj bivšima?

Kasnije, gledalac se zove predstava reći Jenny iz bloka ona ima "najbolji plijen na planeti." Pozivalac ju je pitao da li je ona mislila Beyonce ili Kim Kardashian umalo rival guzu.

"Jesu li to jedini izbor?" Jennifer je pitao, brzo ispravljanje sebe: "Nije na loš način Samo, znaš-ima toliko čizme!"

"Znaš li ko sam ću reći ima veliki plijen koji sam vidio u osobi? Kako se zove? Jessica Biel! Ona ima neverovatan tijelo."

Ona je nastavila: "Sećam se da sam [Jessica] i odlaze, 'Bože, ona ima jako lijepo, zategnut tijelo moram da se vratim u teretanu.!"

Sviđa nam se ovaj otvoreni Jennifer - pored želimo znati ako nešto će se dogoditi između nje i David Gandy!

Život i ljubav za J-Lo