Jennifer Lopez reaguje na komentare P Diddys-a - vijesti o slavnim i tračarima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jennifer Lopez reaguje na komentare P Diddys-a - vijesti o slavnim i tračarima

Jennifer Lopez reaguje na komentare P Diddys-a - vijesti o slavnim i tračarima

Jennifer Lopez reaguje na "plijen" komentari P Diddy-a

Jennifer Lopez ima jednu od zove plijen odmah (pogledajte ga ovdje, ako ga još niste vidjeli) - tako da je njen bivši P Diddy je odlučio da priča o J-Lo čuvenog bum u intervjuu (kao i ti).

Jen je porasla za povlačenje osoba je bilo evidentno u svom novom A-List dečka - reper P Diddy (tada poznat kao Puff Daddy). Par od dvije i pol godine, ali je odnos dramatično je završila nakon nekoliko upetljan u noćnom klubu pucnjavi i Puff Daddy je optužen za posjedovanje ilegalnog pištolja.

"To je sjajno, to je umjetničko djelo", rekao je Diddy u intervjuu. "To je nešto što će ući u istoriju stvarno. Ali njen talenat, vozi i odlučnost, ona nikada neće odustati".

"Ona je moj veliki prijatelj, uvijek biti prijatelj, (ali) da je ta stvar neverovatno", dodao je Diddy.

Hm, OK. Diddy je zatim upitan da li Kim Kardashian poznate derriere bio je impresivan - i Diddy je stav bio jasan.

"Ne way.No nepoštovanje Kanye i Kim. Ta stvar tamo je nešto posebno", rekao je on.

E sad, ako smo J-Lo, verovatno bismo biti iznerviran o našim bivšim po gradu i govori o našim bum. Ali ona jednostavno se nasmeši kada su igrali komentari nazad da joj tokom razgovora Access Hollywood (da budemo pošteni, guzu je super), i rekao:

"Proveli smo tri godine našeg zajedničkog života, znate skoro svaki dan".

"Koliko god je korijenje za mene i onako ponosan je na mene i vremena smo proveli zajedno, ja, ja sam samo ponosan da vidi šta je uradio", nastavila je.

"Vidjevši ga je uključena u Revolt i sve stvari koje je uradio kao poslovni čovjek i još uvijek je tako istina da svoju muziku i svoju umetnost pokušava da podigne svoju zajednicu na svoj način, a to je isto ono što se trudim da uradim i ja osjećati kao da sam mnogo naučio od njega dolazi, gledajući ga. "

Ona je dodala: "On mi je dao toliko znakova i naučio me je toliko things.I'll uvijek biti zahvalan da ga zbog toga i volim da on može biti tako podržavati me toliko mnogo godina kasnije i da ima još puno uzajamnog poštovanja , divljenje i ljubav tamo. "

Izvor: Daily Mail

Život i ljubav za J-Lo