Jessica Chastain brani Anne Hathaway - Interstellar premijera | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jessica Chastain brani Anne Hathaway - Interstellar premijera

Jessica Chastain brani Anne Hathaway - Interstellar premijera

POGLEDAJTE: Red carpet snimke iz Interstellar premijere

Evropska premijera Christopher Nolan Interstellar održana je sinoć u londonskom Leicester Square.

Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain sve prisustvovali događaju i nosila osmijeh na njihovim licima, iako je padala cijelu noć.

Jessica je izgledala je na balu nosi Saint Laurent losos-roza haljinu, udružio sa Chanel dragulja.

Anne se odlučili za Wes Gordon SS15 haljinu, koji je uparen sa Charlotte Olympia 'Paloma' štikle.

Ne možemo zaboraviti čovek sata - Matthew je izgledala predivno u odelu, koje je prikovao maka na reveru.

LJUBAV.

Pazi na celebs stići, i razgovarati o tome zašto da je bilo prijatno rade na filmu, ovdje.

Interstellar je pušten svuda 7. Novembar

Jučer smo pisali.

Ranije danas, GLAMOUR pošao na konferenciju za novinare Britaniji Interstellar, novi film od direktora Christopher Nolan. Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain i Michael Caine sve prisustvovali događaju, iu jednom trenutku, Jessica je bila primorana da brani njene ženske ko-zvijezda Anne, da obezvre bilo izvještaja da je noćna mora za rad.

Kada je jedan novinar (nije bilo nas, mi obećavamo!) Postavio pitanje koje je na liniji ", šta je to vole da rade sa Anne Hathaway, jer smo čuli sve te priče o" svi mrze Anne Hathaway? ", to je cela soba ići tiho.

Prije sobi je prestao dahćući od užasa, Jessica požurili da Anne 's obrana, nagnuo naprijed i rekao: "Anne Hathaway je sooo lijepo, i svako ko kaže takve stvari su nasilnici, i oni su zli, a kreteni Ona je tako. Lijepo, ona je tako talentovan, ona je inteligentna, velikodušna, divna osoba i nadam se da ću opet i opet raditi s njom i opet i opet. "

Cue cela soba pljeskanja.

Atta girl!

Kada se soba smirila, Matthew McConaughey i dijeli svoju priču o svom iskustvu u radu sa Anne: "Ovo mi je prvi put da radim s njom i temeljito sam uživao."

Ali izgleda da je zahvalnost ide u oba smjera; kada su ga pitali zašto je Matthew je sjajna osoba putovati kroz prostor, Anne je odgovorio: "To je pravi užitak raditi s nekim ko zna kako da svoj posao ozbiljno, ali također ima pravi lagani dodir", rekla je ona.

"Matthew nikada nije izgubio fokus, on nikada nije izgubio svoju vezu sa zašto smo bili tamo, ali to ne znači da mi se nije smejao! On je pun čudesnih priča, on je neko ko je zaista živio prekrasan i vrlo raznolik život, tako da sam volio je čuo detalje iz kako je došao do biti tamo gdje je on sada. On je ljubazna osoba, a na setu koji je mogao da oseti napet, osjećao sam da je bio divan u mene stavlja na jednostavnost. "

Potom se našalio: "Dakle, fantastičan glumac, fantastičan čovjek, što više mogao želite Sramota je da je tako neprivlačno iako?".

Anne također otkrio kako je bilo nositi skafander svaki dan snimanja: "Ja voleo skafander... Samo sam zapalio, osjećao sam se kao klinac - to je kao Halloween", rekla je ona.

Ali to nije bio bez svojih problema, iako: "To je izazov, postao je jedna od stvari koje sam volio o tome - nije bilo lako Morali ste zaraditi pravo da ga nose, i na moj prvi priključak - poslije. Nosi ga za jedan sat - mislio sam 'Oh, ovo je teška, to uštine ramenima. "

Ova realizacija je malo bezveze: "Mislio sam da ću biti u stanju da zabušavati u teretani, jer sam bio kao" uh, ja ne nosim catsuit u ovom jednom, mogu da jedem! ' i ja to zapravo treba da sredite jednako teško u ovom jednom samo da bih mogao ustati. "

Također, na konferenciji za novinare, Jessica Chastain nam je rekao: "Ja obično ne radim velike filmove, ja sam na neki način novi u ovom svijetu i ja bih uvijek bio plaše da skače na velikom budžeta film bi izgubiti odnose u korist specijalnih efekata. Ali velika stvar o radu sa Chris je da je pun praktičan set, tako da zapravo imaju stvari reaguje kao glumac koji je super! nema green screen, oni su stezanja prašinu u lice svaki dan i bilo je pravi kukuruz da rastu... Ali neverovatno kako tehničke aspekte setovi su, nikada ne gube emocionalnu komponentu. "

Interstellar je pušten svuda 7. Novembar

Dana 1. Avgusta 2014. Godine, napisali smo.

Matthew McConaughey je malo heroj u svom novom flick, Interstellar.

On je umočen u neke ozbiljnije istrajan uloge kasno za filmove kao što su Dallas Buyers Club i blata, tako da je pošteno reći da smo prilično chuffed da ga vidi igra Lomljivo vodeću ulogu u predstojećem sci-fi film Interstellar.

Sa sloganom: ". Čovečanstvo je rođen na Zemlji je nikada nije trebalo da umre ovdje", set filma da bude epski blockbuster, koji vidi "avanture grupe istraživača koji koriste novootkrivene crvotočine nadmašiti ograničenja na putovanje ljudskim prostor i osvojiti ogromne udaljenosti uključen u međuzvezdanom putovanje. "

Zvuči dramatično, zar ne? Pa, to sigurno izgleda da u prikolici, što je dovoljno da bi suzu u naše oko, kao Matthew 's lik Cooper obećava svoju kćer da je on "vraća" prije nego što je dobio otkaz u svemir.

U režiji Christopher Nolan (čovjek koji stoji iza Dark Knight filmove i Inception) također glume Jessica Chastain, Anne Hathaway i Mackenzie Foy - ko vas možda prepoznati kao Bella i Edward ćerka u finalu Twilight film. Ona je jedna gledati, sigurno.

Interstellar je u 7. Novembar 2014.

Filmovi gledati u 2014