Jessica Chastainovi filmovi za filmove | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jessica Chastainovi filmovi za filmove

Jessica Chastainovi filmovi za filmove

Jessica Chastain najviše kick-ass film uloge

💪💪💪

Jessica Chastain je uvijek u prvom planu kada je u pitanju zagovara prava žena, većina nedavno Up kampanju vremena u svjetlu holivudskog seksualnog zlostavljanja skandal.

Ali 40-godišnja glumica ne ograničiti njen borbeni stav prema svom privatnom životu - ona je preuzeo neke prilično impresivno djeluje uloge previše.

1. Januara njenog novog filma Molly Igra hit kinima u Velikoj Britaniji, pa smo krug se sve njene najviše kick-ass film znakova do sada.

Molly Game (2018)

Na istinitoj priči, Molly Igra vidi Chastain igrati ex-olimpijski skiier Molly Bloom koji okreće ruku Poker. Ona vodi najekskluzivnijih svjetskih high-stakes igre za deset godina prije nego što je uhapšen u usred noći od strane FBI-a. All-star cast uključuje Idris Elba, Kevin Costner, Chris O'Dowd, Michael Cera i Joe Keery. To je must-sat.

Žena prolazi Ahead (2017)

Još jedan film zasnovan na istinitoj priči, ovaj put Chastain igra Caroline Weldon, portret slikar iz New Yorka, koji putuje u Dakota obojiti Sitting Bull. Njen lik je aktivista indijski prava.

Miss Sloane (2016.)

Miss Sloane je talentovan, ali nemilosrdni lobista, ozloglašen za savijanje pravila. Evo, ona preuzima najmoćniji protivnik u njenoj karijeri. "Ja radim u ime uzroka vjerujem u, tako sam spavati noću" - toliko girl power.

The Huntsman: Zimska rata (2016. Godine)

U kritički priznatih prequel za Snjeguljica i lovac, Chastain igra ratnik se zove Sara, dugo izgubila supruga Chris Hemsworth 's Huntsman. Kao dio lijevanog dominiraju žene, ona se bori da preživi zle namjere leda kraljica.

Na Marsu (2015)

Dokazivanje kick-ass sci-fi likovi nisu samo za dječake, u The Martian Chastain igra komandant Lewis koji je zadužen za svemirske misije. Astronauti pogrešno vjeruju da je jedan član njihovog tima Mark Watney (Matt Damon) je mrtav i pustoš nastaje.

Interstellar (2014)

U Chastain prvi (dobitnik Oskara) sci-fi film, tim istraživača putuju kroz crvotočinu u prostor da se osigura opstanak čovječanstva. Igrala sa imenima kao što su Matthew McConaughey i Anne Hathaway, ona igra sjajan znanstvenik zove Murph.

Zero Dark Thirty (2012)

U jednom od svojih najtežih uloga, Chastain igra Maja, CIA oficir na tragu Osame bin Ladena. Zero Dark Thirty se temelji na istinitoj priči o tome šta se dogodilo iza napada 9/11, a njen lik je bio pravi život al-Kaide stručnjak koji je bio instrumentalni je pronalaženje terorističkog vođe.

Dug (2010)

Njen prvi strava glavni lik, Chastain igra Mosada agent nazvao Rachel Singer, koji je uključen u tajnu misiju da snimite nacistički ratni zločinac. Postavljen 1965. Godine, film kasnije kreće ispred 30 godina, gdje je originalna djevojka šef Helen Mirren preuzima kao ženski protagonista.