JK Rowling piše pismo navijačima koji su zastrašivani | BA.rickylefilm.com
Osobe

JK Rowling piše pismo navijačima koji su zastrašivani

JK Rowling piše pismo navijačima koji su zastrašivani

Pročitajte JK Rowling navijanje pismu maltretiraju fan

Mi smo odavno ljubitelje JK Rowling. Ona nam je dao Harry Potter serije; ona je govorio protiv prisluškivanja telefona; je osnovala dobrotvornu koja se bori protiv siromaštva i socijalne nepravde; a ona je Robert Pattinson jedan od njegovih prvih radnih mjesta. Ona je heroj.

Ispostavilo se da je ona stvarno dobra osoba previše. Počela je razgovor sa jedan mladi navijač na Twitteru u junu prošle godine, a dvojica su se sastali na potpisivanje knjige za svilene bube. Johnnie Plava dao autor notebook koji je osobno dizajnirao Jason Cockcroft (koji je radio omot za UK Bloomsbury Harry Potter knjige), uz napomenu unutar govori Rowling kako je ona promenila život.

Nedugo nakon toga, on je došao iz škole da pismo sa pečatom dvorani tajni znak. Unutra je pismo od sebe Rowling. Do trenutka kada Plava je završio čitanje, on je imao suze tekle niz lice.

Mi smo istaknuta notu srce-zagrijavanje u potpunosti ispod:

"Dragi Johnny,

"Imaš fantastična rukopis To nije najvažnija stvar imam da ti kažem, ali mislio sam da je spomenuti -. Ja sam znalac.

"Na više važnih stvari:

"Ono što reći o Harry pomaže vam šta je pokazao užasan put u životu mi znači više nego što mogu lako izraziti. Ja slobodno priznajem da ne volim maltretiranja i način na koji je i dalje tako često 'rukovati' u školama.

"Vaše iskustvo je šokantan i uznemirujući i da ste se ispostavilo da je samilostan, moralni, visoko motiviranih osoba je visok svjedočanstvo hrabrost. Gryffindor za tebe, momče.

"Hvala vam puno za zapanjujuće prekrasnim svesku. Volim ga.

"Izgleda da ovo pismo bude niz nedo- slednosti, ali zašto razbiti obrazac:. Imam porodicu korijene u Ayrshire - Aran, da budemo precizni i nikad nisam bio tamo Sramota, zar ne Nemoj.? reci nacionalisti. Siguran sam da ćemo se ponovo vidjeti. U međuvremenu, ja ću paziti na tebe na Twitteru.

Love iz Jo "

To postaje sve bolje - plava i Rowling ipak chat na Twitteru. Mi ispunjen navijaju i dobre volje, a nije ni Božić.

Harry Potter zvijezde: Emma Watson & co. Su odrasla