JK Rowling razbija tišinu Džonija Depsa koji glumi kao Grindelvalda u fantastičnim zverima | BA.rickylefilm.com
Osobe

JK Rowling razbija tišinu Džonija Depsa koji glumi kao Grindelvalda u fantastičnim zverima

JK Rowling razbija tišinu Džonija Depsa koji glumi kao Grindelvalda u fantastičnim zverima

JK Rowling razbija tišinu na Johnny Depps casting kao Grindelwald u Fantastic Beasts

Autor Harry Potter je govorio na kontroverze u vezi Johnny Depp ulazak u cast

Harry Potter autor, JK Rowling je slomila tišina na kontroverze u vezi Johnny Depp se baci kao Grindelwald u franšizi Fantastic Beasts.

Ona je objavljeno na svoju web stranicu:. "Kada je Johnny Depp glumi Grindelwald, mislio sam da će biti divno u ulozi Međutim, u vreme snima njegov cameo u prvom filmu, priča se pojavila u medijima da duboko zabrinut ja i svi najviše blisko uključeni u franšize ".

Johnny je nastup iznenađenje u prvom filmu, Fantastic Beasts i gdje ih pronaći uz Eddie Redmayne i Colin Farrell. Ali u to vreme bivša supruga glumca, Amber Heard ga je optužio za nasilje u porodici.

Rekla je Depp bio emotivno i fizički nasilan i prikazuju pijan ponašanje tokom jedne godine braka. Ona je objavio video Depp razgoropadilo i fotografiju sebe s crnim okom.

Depp je rekao da izvještaji su: ". Salacious lažne priče, tračeve, dezinformacija i laži"

Dva postignut sporazum u 2015. I izdala zajedničku izjavu rekavši:.. "Naš odnos je bio intenzivno strastveni i povremeno nestabilna, ali uvijek vezan ljubavlju Nijedna strana je napravio lažne optužbe za financijsku dobit Nikad nije bilo namjere fizičkog ili emocionalnog štete. "

Autor je nastavio:.. "Fanova Harry Potter je imao legitimna pitanja i zabrinutosti u vezi naš izbor da nastavi sa Johnny Depp u ulozi David Yates, dugogodišnji direktor Potter, već rekao, mi, naravno, razmatrali mogućnost preoblikovanja razumem zašto neki su zbunjeni i ljuti o tome zašto se to nije dogodilo.

"Ogroman, međusobno podržavaju zajednice koji je odrastao oko Harry Potter je jedan od najvećih radosti u mom životu. Za mene osobno, nemogućnost da se otvoreno razgovara sa fanovima o ovom pitanju je bilo teško, frustrirajuće i ponekad bolno. Međutim, sporazuma koje su uspostavljeni da zaštiti privatnost dvoje ljudi, od kojih su oba su izrazili želju da nastave sa svojim životima, moraju se poštovati. Na naše razumijevanje okolnosti, filmadžije osnovu i ja ne samo da ugodno viri sa našim originalnim casting, ali istinski sretni da imaju Johnny igra glavnu lik u filmovima.

"Ja sam volio pisanje prva dva scenarija i ja ne mogu čekati za fanove da vide zločine Grindelwald. Prihvatam da će biti onih koji nisu zadovoljni s našim izborom glumca u naslovnoj ulozi. Međutim, savjest ISN 't upravljiv od strane komisije. U izmišljenom svijetu i izvan nje, svi mi moramo da radimo ono što smatramo da je prava stvar. "

Fantastičan direktor Beasts, David Yates je također branio casting Depp u intervjuu za EW.

On je rekao: "" Iskreno, postoji problem u ovom trenutku, gdje ima puno ljudi koji su optuženi za stvari, oni su optužili više žrtava, i to je neodoljiv i zastrašujuće sa Džonijem, čini mi se da je jedna osoba. Koji je pop na njega i tvrdio nešto što vam mogu reći samo o čoveku vidim svaki dan:. On je pun pristojnosti i ljubaznosti, i to je sve što vidim god optužba je bila tamo ne poklapa sa vrstom ljudi. Što sam radila s. "