JK Rowlingov Twitter se vraća navijačima Trump-a koji prete da sagore svoje knjige Harryja Potera | BA.rickylefilm.com
Osobe

JK Rowlingov Twitter se vraća navijačima Trump-a koji prete da sagore svoje knjige Harryja Potera

JK Rowlingov Twitter se vraća navijačima Trump-a koji prete da sagore svoje knjige Harryja Potera

Twitter povrataka JK Rowling fanovima Trump prijeti da će spaliti svoje Potter knjige su čisti od požara

Ma prestani, JK, ti si savršen 🔥🔥🔥

Navijači oba Donald Trump i Harry Potter su počeli prijeti da će spaliti svoje Potter knjige preko JK Rowling 's predsjedničke disses - i njen povrataka su samo sjajan.

Truba je da ih na pravi snit preko Rowling potpuno razumljivo prezir za ludi krompira trenutno zauzima Bijele kuće.

Rowling je često quote-tweetovao nju trolova, ali je nedavno počela postavljanje screengrabs umjesto toga, a ponekad slepim svoje korisnička imena -. Možda izbjeći postavljanje njenih sledbenika na njih, ili da se izbegne dajući im kisik publiciteta.

Pa, dim iz DVD-a može biti toksičan i dalje imam svoj novac, tako da svim sredstvima posuditi upaljač. Pic.twitter.com/kVoi8VGEoK

- JK Rowling (@jk_rowling) 31 januar 2017

Jedan Potter fan tweetovao Rowling nakon članka na svoje mišljenje: "Drago mi je Uhvatio sam ovaj članak na yahoo Sada ću spaliti knjige i filmove previše.".

Rowling odgovor? "Pa, dim iz DVD-a može biti toksičan i dalje imam svoj novac, tako da svim sredstvima posuditi upaljač."

To može potrajati mjeseci da se oporavi od takve opekotine.

Izgleda da je istina ono što kažu: možete dovesti Žena knjigama o usponu i padu autokrata, ali i dalje ne mogu da joj misli. Pic.twitter.com/oB7Aq6Xz8M

- JK Rowling (@jk_rowling) 1. Februar 2017

Još jedan čitač je rekla da je bila razorena morati da odbaci njene Potter knjige nakon 17 godina sretan čitanja, ali je tvrdio da nije imao izbora.

"Samo spalio sve moje Harry Potter knjige nakon što je ventilatora za 17 godina", napisala je na Rowling.

"U Phils. Kamen je bio jedan od prvih knjiga koje sam ikada pročitao. Ja sam uznemiren to mora biti tako. Osramotio si me, gadi mene, a ja nikada neće pročitati svoj posao."

Rowling je unbothered takve osjećaje i odgovorio: "Izgleda da je istina ono što kažu:. Možete dovesti Žena knjigama o usponu i padu autokrata, ali i dalje ne mogu da joj misli"

Druga osoba uspjeli dobiti Potter zajednice u Tizzy govoreći: "Ti si odrasla žena čiji cijelu karijeru se temelji na pričama o štreber koji pretvara ljude u žabe. Mešaj politike."

Brojni navijači istakao da je Hermione koji je štreber, a ne Harry, i niko ne pretvara bilo koga u žabu.

Rowling je odgovor bio savršen. "In - Free - Zemlje - Svako - Can - Talk - O - Politika ', napisala je." Pokušaj sondirajući slogove naglas, ili pitati tečno čitač da pomogne ".

"Imaš neprijatelje? Dobro. To znači da ste ustali za nešto, negdje u svom životu." - Winston Churchill

- JK Rowling (@jk_rowling) 30. Januar 2017

Rowling tweetove dobiti tisuće retweets čak i ako je samo napisala "tost" 19 puta, ali joj je bodljikave pamet i sposobnost da daju dobar troll povratak nju čini rez iznad.

Ovdje su neke od drugih žena koje nas inspirišu svaki dan.

26 feministkinja citati iz žene koje razbijaju