JLS se razdvajao 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

JLS se razdvajao 2018

JLS se razdvajao 2018

Ortiz razgrađuje u suzama preko JLS otkaz priznanje

Ortiz Williams se pokvario u suzama kao JLS priznao uživo na zrak da otkaz prije nego što su izbačeni iz muzičke industrije.

Pjevač dobio emocionalnu dok je razgovarao odluka grupe da se rastanu načine tokom snimljen nastup na Alan Carr: Chatty Man juče.

Williams je morao biti utešen benda Marvin Humes kako je plakao pred kamerama.

JB Gill objasnio voditelj Alan Carr: "To je Ortiz beba efikasno, znate Spojio nas je.".

Kao što se borio da sadrži svoje emocije, Marvin obrazložio:. "To je emotivna odluka Mi smo najbolji prijatelji, mi smo braća, veza između nas je neopisiv.

"Bili smo kroz mnogo toga, jer smo prvi put došli zajedno i niko ne bi ni sanjao ono što smo postigli bi bilo moguće, i naravno da bi sve do kraja bila je masovno emocionalne odluke, a to nije bio onaj koji je olako shvatiti.

"Mi smo imali neverovatan karijeru za pet godina, a mi želimo da ga vide kao proslava koju smo postigli puno. Željeli smo da izađemo na vrhu i ne može biti taj čin, gdje su ljudi poput:" Oh krvavi pakao, to je JLS ponovo. ' "

Humes je nastavio da prizna da je bend je prošao kroz niz teških odluka u proteklih nekoliko mjeseci, ali je dodao da žele da "izaći sa praskom".

On je dodao: "Počeli smo u 2007. Godini, u posljednjih šest godina je sve naše najluđe snove Nismo hteli da predugo naše dobrodošlim u industriji, Alan..

"Željeli smo da se nakloniti na vrhu, i mislim da imamo masivnu turneju na kraju godine, a željeli smo da to uradi; ostanemo prijatelji, finiš na vrhu i izaći sa praskom stvarno. "

Oritse rekao da mu je emotivno stanje je uzrokovano vide kako split grupe je devastirana fanova dok je stigao na Channel 4 studija.

On je rekao: "Emocije rade visoka - to je samo zato što sam doslovno vidio navijači kao da dolazimo da te vidim i samo da ih vidim plaču i da ih vidim uznemiren stvarno evocirao da emocije u meni.

"Ali, znate, to je slavlje, na kraju dana smo imali neverovatan šest godina zajedno, bili smo na putu. Niko drugi možda vidio teškim vremenima, kao i dobra vremena, ali mi smo najsrećniji četiri dječaka na svijetu. "

Grupa je na reći Alan Carr da su se fokusirati na pojedinačne projekte u doglednoj budućnosti.

JB je rekao: "Mi smo bend, ali to je kao porodici i porodici rastete, tinejdžeri otići na koledž, oni rade nešto svoje, možda seliti.

"Svi mi živimo u sličnim područjima i mi ćemo uvijek imati ta veza, ali to je definitivno vrijeme za nas samo da se krene dalje i pretpostavljam da bude nezavisna."

IZVOR: Daily Mail

Dana 24. Aprila 2013. Godine, napisali smo.

JLS su potvrdili da će se rastali nakon jedne konačne oproštajne turneje.

U Boyband, koji su našli slavu i bogatstvo, nakon koje se pojavljuju na The X Factor prije pet godina, će završiti karijeru zajedno, nakon niza nastupa u decembru.

U razgovoru za The Sun, Aston Merrygold je rekao: "To je samo to vrijeme smo i dalje najbolji prijatelji i uvijek će biti, ali ovo je kraj.". Pitanje je pitao: "Možeš li to zajedno za još pet ili više godina ? Možeš li se to dogoditi? " Između nas četvorica, nije bilo definitivno "Da" u sobi. Morali smo da kopaju duboko i pronaći pravo rješenje. "Nismo ispao. Odlazimo sa neke sjajne uspjehe pod našim pojasa, i možemo reći zbogom u stilu." Marvin Humes je dodao: ".... To je emocionalni put Nema bekstva od koje smo toliko toga zajedno prošli, ali moramo biti zreli i gledati na ovu odluku kao proslava onoga što smo uspjeli ostvariti" Željeli smo završiti na visokom. Mi završio sa arena tour - naš treći obilazak arena - a to je masivna dostignuće. Posljednjih pet ili više godina bili ništa manje od neverovatno. Bilo je neverovatno putovanje "Humes, koji očekuje svoj prvi dijete sa The Saturdays zvijezda Rochelle Wiseman u samo četiri tjedna, nastavio:". Mi smo prvi čin X Factor završiti ugovor za snimanje od pet godina. Ako želimo da nastavimo i potpisati na drugu etiketu, da će to biti još tri, četiri ili pet albuma. "Dakle, svi smo mislili o tome za nekoliko mjeseci, i nekako imalo smisla reći da smo se kretali na našim životima."

Bend pucao na slavu nakon što je na drugom mjestu Alexandra Burke na The X Factor u 2008. Od tada, oni su uživali pet No.1 hitova i prodao preko 10 miliona zapisa. Oni se mogu pohvaliti bezbrojnim MOBO i BRIT Awards između njih. "Kažu da sve dobre stvari dolaze do kraja i za nas je to baš kao da je pravo vrijeme da se krene naprijed i nastavi različitih ulaganja", rekao je Oritse Williams. "Mi smo svi postali toliko bliski, kao što su naše porodice, tako da je prilično teško da se bave.

"Breaking vijest da ih je bilo teško, ali moja mama je bila ponosna smo to uradili, i mi se nazivajući je dan kao prijatelji." JB Gill je dodao da, bez obzira na predstojeće split, grupa će nastaviti svoj rad s dobrotvorne organizacije JLS Foundation. "Mi smo svi se obavezala na papiru da bez obzira na ono što radimo, gdje god da smo, što se dešava od sada pa nadalje, mi ćemo izvršiti Fondaciji", rekao je on. "Mi smo već u partnerstvu sa Cancer Research UK - posvećeni smo ih za dvije godine, i želimo da podignemo 2 miliona €."

POGLEDAJTE JLS 'VIDEO ZA najbolja cura NA SVETU ispod:

MARVIN i ROCHELLE OČEKUJEMO Baby Boy?

CELEBRITY SVADBE

The Saturdays - HAIR ICONS

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

Izvor: SUN

Poznata vjenčanja koji će učiniti da se osećate sve toplo 'n' fuzzy unutra