Jodie Foster Govor Golden Glob - izašao? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Jodie Foster Govor Golden Glob - izašao?

Jodie Foster Govor Golden Glob - izašao?

Jodie Foster izlazi na Golden Globes

Jodie Foster je otvorila o svojoj seksualnosti, po prvi put u emotivnom govoru o prihvatanju nagrade za životno djelo Cecil B. DeMille, na sinoćnjem Zlatni globus. Žestoko privatnog glumica javno govorila o svojoj seksualnosti, po prvi put, kao i zahvalio joj je bivši partner Sidni Bernard - koga Foster opisao kao njen "bivši partner u ljubavi, ali pravedan dušu sestra u životu" - u svom govoru.. "Dok sam ovdje biti sve konfesionalne, Pretpostavljam da imam samo iznenadnu potrebu reći nešto što nikada nisam bio u stanju da zrak u javnosti [To je] izjava da sam malo nervozan - ali. Možda ne toliko nervozan kao i moj publicista sada ja ću samo da ga stavim tamo -. Glasno i ponosan "

Zastala je i zamolio publiku za podršku prije nego što konačno quipping: ". Ja sam single"

Glumica je tada wolf-neprecizan njen bliski prijatelj Mel Gibson, od nje sto u publici.

Onda otvara javno o svojoj seksualnosti, po prvi put, Foster je rekao: "Ovo neće biti veliki izlazi govor večeras, jer sam već je moj izlazi oko hiljadu godina prije vratiti u kameno doba - u tim vrlo čudan dana kada bi krhka djevojka otvoriti do pouzdanih prijateljima i obitelji i suradnicima, a zatim postepeno ponosno svima koji su je poznavali.

50-godišnja glumica onda se našalio: "Ali sada izgleda da sam ja rekao da se očekuje da svaka osoba u čast detalje svog privatnog života sa konferencije za novinare, miris i udarnim reality show '.

Foster je nastavio da joj se zahvalim 'herojski ko-roditelja, moj bivši partner u ljubavi, ali pravedan duša sestra u životu. Moje ispovjednik, najomiljenijih BFF od 20 godina, Sidni Bernard.

Glumica zatim pohvalio njen rijetko viđen sina tinejdžera, rekavši:.. "Hvala vam, Cyd tako sam ponosan na naše moderne porodice, naš neverovatno sinovi, Charlie i Kit koji su mi razlog da diše i da se razvija Boys, u slučaju da to nije znao, ova pjesma, kao i sve ovo, ova pjesma je za tebe. " Onda u trenutku koji se kretao većina zvijezda-okovan klincima publiku do suza, ona je odala priznanje svom 84-godišnja majka, Evelyn 'Brandy' badema, koji boluje od demencije.

Ona je rekla: "Volim te, volim te, volim te i nadam se da ako kažem da to tri puta, to će magično i savršeno ulaze u svoju dušu, ispunite vam milost i radost znajući da si dobar u ovom život. "

Borba suze, dodala je: "Ti si divna mama. Molimo Vas da sa sobom kad si konačno u redu da idem. '

Na kraju svog govora, Foster tada nagovijestio odlazak u penziju: "Ovo izgleda kao kraj jedne ere i početak nešto drugo - zastrašujuće i uzbudljivo."

Međutim, kada se ispitivao u backstageu, zvijezda je negirao da je gaženje od pažnje, dodajući: ".. Oh ne, ja nikada ne bi mogao zaustaviti djeluje Morali bi me voziš iza tim konja" IZVOR: Daily Mail