Johnny Depp potvrđuje Pirates of the Caribbean | BA.rickylefilm.com
Osobe

Johnny Depp potvrđuje Pirates of the Caribbean

Johnny Depp potvrđuje Pirates of the Caribbean

Zašto je to dobra stvar Jack Sparrow se vratio

Pirates of the Caribbean producent Jerry Bruckheimer zadnji tvitovao sliku Johnny Depp kao simpatični skitnica Jack Sparrow ispred rate pet franšize.

Da, da, znamo da neki ljudi misle da je Pirates filmovi postaju umorni, ali ja za jedan Radujem se povratku Jack Sparrow i to je razlog zašto.

Jack Sparrow je jedan od mojih stil heroja (zajedno sa Tiny Tim) i Pirati s Kariba 5 će mi dati dalje inspiraciju sa kojom će ispuniti moju garderobu. Cijenim da je on nosi samo jedan outfit, ali je lijepo vidjeti kako je to savršeno prljavo piratska košulja poteze u različitim situacijama; kako je dobar tim nositi u čizme izgledaju (trebalo mi je godinu dana da se postigne isti nivo scruffy); i on često ide za varijacije na boho stilu marame, još jedan favorit moje. To je konstanta čudo mi je kako on uspeva da maramu izgledati prihvatljivo, tako da je to previše.

Vrabac, kao što svi znaju, bila je zasnovana na originalnom rock 'n' roll pirat Keith Richards, ljudsko čudo (koji je naizgled bio sačuvan doživotnom vode za piće i droga), muzička legenda i stil heroj. Potpisi svih Richards 'su pokradeni od strane Johnny Depp je Sparrow - lobanje prsten, maramu, grudi gole košulju i bezočan, Louche, anti-establišment stav. Pije rum, plovi morima i ide na avanture, koja zvuči kao sanjive život vodi.

Narednih Pirates rata stiže u kina 7. Jul 2017, a ja ću ga gledati. Richards, žao mi je Sparrow, posjeduje gypsy gusar boho, raščupan kose i da ne govorimo o najsavršenije zamrljan eyeliner koji smo ikada vidjeli. Dođi da mislim o tome, Kate Moss zapravo oblači nalik Richards.

Neka vam garderoba bude inspirisan narednih Pirates film.

Dana 16. Januara 2013. Godine, napisali smo.

Johnny Depp je potvrdio da je potpisao na za Pirates of the Caribbean 5.

Glumac je zbog reprizirati svoju zloglasne ulogu kapetana Jacka Sparrowa u franšizi koji se još uvijek ne pokazuje znakove u penziju.

Petu tranšu je zakazan za puštanje u julu 2015. Godine.

Depp - koji je navodno još zabavljaš njegova Rum dnevnici kolegica Amber Heard - također otkrila da Disney želio ga je uklonjena iz projekta tokom snimanja prvog Pirates... Film, jer nisu mogli shvatiti njegovu zloglasnom "Vrabac" mrmlja.

"Oni nisu razumjeli karakter. Oni su zapravo razmišlja titlovanje filma", rekao je on.

U međuvremenu, fanovi mogu dobiti svoje Johnny popraviti ovog ljeta s izdavanjem dugo očekivani The Lone Ranger, u kojem će Depp igrati legendarni lik Tonto.

IZVOR: METRO

Filmovi: GLUMAC V KARAKTER

Amber Heard INTERVJU

FIT I PREKO 40

Glumac V Character