Julianne Hough i Brooks Laich vjenčanje Detalji | BA.rickylefilm.com
Osobe

Julianne Hough i Brooks Laich vjenčanje Detalji

Julianne Hough i Brooks Laich vjenčanje Detalji

Julianne Hough i Brooks Laich upravo imali najromantičniji vjenčanje.

Mladenci potresla do svoje svadbene svečanosti sa stilom.

Čestitke su u redu za Ples sa zvijezdama sudija Julianne Hough, koja se udala za njen dugoročni zaručnika, Brooks Laigh, tokom vikenda u prekrasnoj otvorenom ceremoniji u blizini svoje obiteljske kuće u Idaho, SAD.

Sretan par, rekao je njihov radim je na travnati teren u Coeur d'Alene, kao svoje prijatelje i porodicu gledao. Njihovi gosti uključeni Julianne brat i ko-zvijezda Derek Hough, DWTS pro Mark Ballas, glumac Aaron Paul i naravno, njena BFF i djeveruša, Nina Dobrev.

Prema E !, Julianne i njen hokej zvijezda suprug kanadski su na svoj način na ceremoniju na drveni čamac.

"Brooks je vozio i to je bio samo njih dvoje krstarenja oko. Julianne se smejao kao i njen veo letio u lice i ona je pokušala zadržati ga na. Sela je na stražnjoj strani broda i stavio joj ruku Brooks okolo. To je bio vrlo romantičan i jedinstven način da im velika vrata ", otkrio je izvor." oni su bili vrlo opušteni i nije izgledalo nervozan. Kao što se zaustavio na ceremoniju stranice, Julianne mahnuo svim gostima. "

Ona je hodala do oltara od strane njenog oca i na kraju noći, veliki vatromet je stavljen na preko jezera. Lavish!

Noć prije vjenčanja mladenci priredio je roštilj za svoje goste (koji FYI je više od 100 ljudi) van kuće Julianne roditelja.

28-godišnja Safe Haven glumica najavila da angažman bivšeg Maple Leafs zvijezda vratiti u 2015. Ona je na Instagram dijeliti slatke njenu sliku u naručju Brooks i titlovima udarac: "Mi smo preplavljeni radošću i uzbuđenje podijeliti s vama naše nedavne angažman! # zaručnika #love. "

Nedugo nakon toga, Julianne zajedničke fotografije svojih šest-karatnog Lorraine Schwartz prsten zajedno sa slatkim priča o tome kako joj je zaručnik zaprosio.

"Bilo je magično i slatko", pisala je u ovom trenutku. "Bili smo u kući, romantičan, i opušteno, što je savršeno veoma 'nas'. Stajali smo na palubi, gledajući zalazak sunca iznad jezera i slušanje naših omiljenih pjesama. Ni na sekundu sam mislio da je lijepa, spokojna scena je bila da postane jedan od najznačajnijih trenutaka u našim životima ", napisala je na svom blogu. "U stvari, bio sam tako iznenađen kada Brooks se spustio na jedno koleno Potpuno sam se onesvestio! Bilo je kao nalet topline i talas nekontrolisanih emocija zahvatio kroz moje tijelo. Nisam imao riječi na prvi ( mene nema riječi!). Sve što sam mogao je eksplodirati u naručje i iskustvo čistu radost od glave do pete. "

Govoreći o prstenu, rekla je: ". Sam prsten me osjeća ženstvena i uzima mi dah svaki put kad pogledam dole, što ne mogu prestati raditi, usput Kad je u pitanju uzimanje ga, zaboravi. Čak ću se probuditi usred noći kako bi bili sigurni da je još tu! nikad nisam mislio da ću biti djevojka viri joj je ruku na svoje prijatelje i vrišti u unisono, ali evo me, kreštim širom Los Angeles ".

The Dancing With the Stars šampion i njen profesionalni hokejaški momak upoznao nakon što su uvedene od strane zajedničkog prijatelja, Teddy Sears.

Prije sastanka Brooks, Julianne je bio u ozbiljnoj vezi s Ryan Seacrest skoro tri godine; Njih dvojica su otišli svojim putem u martu 2013. "Iskreno, njihovi rasporedi bili previše užurbano," izvor otkrio na vrijeme split. "To je upravo dobio da je previše."

Davne 2014. Godine, ona je otkrila da Redbook magazin šta je pošlo naopako: "Svaka veza, nije bilo ništa pogrešno ili loše, ali nije bilo ništa u pravu", rekla je u njenom prethodnom romanse. "Imao sam jednu nogu van, jer nisam htio da se povredi. I ja nisam rekao ono što mi je bilo na umu, jer nisam htio da ruffle bilo perje. Morao sam da bude savršeno."

Bavi parove osoba postavljena na hoda do oltara u 2018. Godini