Justin Bieber pita navijače da pomognu u identifikaciji Instagram modela | BA.rickylefilm.com
Osobe

Justin Bieber pita navijače da pomognu u identifikaciji Instagram modela

Justin Bieber pita navijače da pomognu u identifikaciji Instagram modela

Justin Bieber Instagram Žena zemljišta debi modnu kampanju

Želim da bude uzor? Sve što vam treba je Justin Bieber da ispriča svoju Instagram sledbenicima da si Hot Stuff i da će modnom svijetu uskoro uzeti interes. Lako peasy.

Cindy Kimberly, novo lice Vrlo, udarac u zvijezde nakon Bieber je podijelio sparnom njenu sliku na Instagram, uz natpis: "Omg, koji je to !!" Ranije joj je glavni izvor prihoda radili dadilja posao za 3 € sat vremena.

Roku od nekoliko dana Kimberly je društvenim medijima sljedeće nagomilali na preko milion i modnih poslova počeo valjanje u. Španski 17-godišnjak se pojavio u svom prvom reviju u januaru u Madridu Fashion Week-a sada je bio unajmljen ona kao veoma je novu kampanju zvijezda, modeliranje proljeće / ljeto kompanije.

Nakon što je u odnosu na Angelina Jolie i Irina Shayk, Kimberly je bez sumnje krenuo dalje kampanja.

U petak 11. Decembar 2015, pisali smo.

Justin Bieber 's misterija Instagram ljepota je student koji zarađuje 3 € po satu čuvanje djece.

U oglas Cindy Kimberly objavljuje na internetskoj stranici posao, ona je rekla: "Ne mogu u kupovinu i pomoć kod domaćih zadataka Ako ste u potrazi za dadilja i želite znati više o meni, da me kontaktirate..

"Volim djecu i ne mogu im pomoći sa engleskim kao imam dobro znanje engleskog jezika."

Justin Bieber je naslove kada je posegnuo za svojim sledbenicima tražim misteriozna devojka on dopadao. Kada je pronašla, otkrila je da "ne zna kako se nositi s tim."

S obzirom na slavu koja dolazi sa neko ko Justin Bieber bih da dobijem izbliza 'n' lični s.

Cindy Kimberly, djevojka koja se čini da vole selfije, s titlovima prazan fotografija: "Ja tako ne znam kako se nositi s tim, ali ja imam samo Instagram i tumblr tako sve druge stvari ljudi pronalaze je lažna (nisam je imala Twitter račun ali ja deaktiviran) ", napisala je.

To je težak život bio predmet JB naklonost.

8. Decembra 2015. Godine, napisali smo.

Kada bismo samo mogli učiniti u stvarnom životu - stavio sliku ljupkog tražim stranac na Instagram, i pitati naš sljedbenika za svoj identitet. To bi ograničiti količinu vremena troši na Tinder i Happn, to je sigurno.

Gdje ćemo s ovim? Oh da. Justin Bieber je uzeo na Instagram da pita svoju Beliebers (to je otprilike sve, od izlaska njegovog posljednjeg albuma) da otkrije identitet prilično crnka je uzeo sjaj.

Pjevač upload sliku nepoznatog ljepote, koji izgleda vrlo slično kao Victoria Secret supermodel Irina Shayk, da je trag.

On je s titlovima sliku: "OMG ko je to! '

Gimnazije Policija zove, Justin. Žele da dodate znak pitanja na ovaj naslov.

Naravno, puno svojih ženskih fanova je tvrdio da je mlada dama, ali avaj, ne kao još ne znamo identitet.

Mnogi od njegovih fanova mislim da je Cindy Kimberly, djevojka koja se čini da vole selfije.

Nejasno je gdje je, ili čak i ko je ona, ali je njen Instagram profil glasi: ". Moje ime je Cindy i ja se previše uzbuđen o fiktivnom stvari koje se tiču"

Ona je očito Justin Bieber fan kao i prije samo nekoliko dana je objavila kratak video na sajtu pokazujući joj slušanje na otvaranje sekundi pjevačice hit nema smisla.

U jednom od svojih slika je uzbuđeni fan je rekao, "To je JB GIRL".

I kao i postavljanje brojne selfija, ona je također postavio nekoliko crteža u sebe, neki od njih stvorio njen 108.000 sljedbenika.

Justin Bieber: Njegov uspone i padove