Justin Timberlake i Mila Kunis poriču sexting | BA.rickylefilm.com
Osobe

Justin Timberlake i Mila Kunis poriču sexting

Justin Timberlake i Mila Kunis poriču sexting

Justin Timberlake i Mila Kunis negiraju sexting

Justin Timberlake i Mila Kunis su zalupio izvještaje da su poslali seksualno eksplicitne tekstove, fotografije i e-mailove jedni drugima. Predstavnici za Friends With Benefits glumi smatra glasine "potpuno lažne". U zajedničkom saopštenju objavljenom u ime dvoje glumaca, glasi: "Ni u jednom trenutku da li je gospodin Timberlake i gđa Kunis razmjena neprikladno tekstova ili e-poštu Insistiranje da postoji bilo neprikladno korespondencija između dvije strane je potpuno pogrešna.".

Ona nastavlja: "Želimo da potvrdim da je fotografija govori u medijima gđe Kunis zapravo nije iz bilo kojeg telefona, ali iz neaktivnog računa e-pošte koja nije postojala u tri godine u odnosu na ostale fotografije u pitanju. Oni nikada nisu razmijenjeni između dvije strane. " Međutim, par održava njihov dobar humor o incidentu, što je duhovit referenca na jednu od 30-godišnjeg Timberlake 's najpoznatijih Saturday Night Live skeč, D *** u kutiji. U saopštenju se dodaje: "Na kraju, gospodin Timberlake bih da bude jasno da dok je on mogao pisati pjesme o stavljanju stvari u kutije, on nikada nije i definitivno ne čini naviku uzimanja bilo njihovih fotografija i njihovo slanje. Gospođa Kunis bih da dodam da dok je ona je ljubitelj pjesmu, ona nema niti je ikada imao slike bilo muških dijelova u svom posjedu. " Izvještaja da su njih dvojica bili 'sexting' obrađeni prošle sedmice, nakon što je otkriveno da Kunis "telefon je hakirana. Među slikama, rekao je da su pronađeni na njenom telefonu su bili jedna od glumica u kadi, još jedan od Timberlake nosi ženske donje rublje na glavi i jedan oh muških genitalija. IZVOR: US Magazine

CELEBRITY Love Calculator

LJUBAV savjet od STARS

Mila Kunis - STYLE EVOLUTION

Na 15. Rujna, napisali smo. Samo nekoliko trenutaka nakon što je golim slika Scarlett Johansson su procurile na internetu od misterija mobilni telefon haker, Mila Kunis je bio meta. Ovaj put, međutim, čini se da telefon haker da je otkrila da Kunis i Justin Timberlake su drugarski na kraju krajeva, i nekoliko procurile snimke pokazati par u broju ugrožavanja situacijama.

Prema izvještajima, slike pokazuju toplesu Justin Timberlake leži na krevetu. U jednu sliku, zvijezda nosi par roze gaće na glavi. Još jedna fotografija prikazuje Mila u kadi. Konačni snimak je veoma eksplicitan sliku nepotvrđenih muškarca.

Haker je otkrio nekoliko tekstualnih poruka razgovora, koji tvrdi da je između Kunis i Timberlake.

Par, koji su uporno negirao bilo kakvu romantičnu vezu između njih, snimljen Friends With Benefits zajedno u periodu od nekoliko mjeseci krajem 2010. I početkom 2011. Godine Oba završio svoje dugoročne odnose u ovo doba.

Kunis potvrdila svoje odvajanje od Macaulay Culkin 3. Januara, dok je Timberlake je najavio svoju raspada od Jessica Biel nakon pet godina u martu.

CELEBRITY Love Calculator

LJUBAV savjet od STARS

Mila Kunis - STYLE EVOLUTION

IZVOR: Daily Mail, TMZ

Celebrity ljubav kalkulator koji dokazuje kako je kompatibilan naš omiljeni A-liste partneri su zaista