Kako je to raditi sa Rosie Huntington-Whiteley | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kako je to raditi sa Rosie Huntington-Whiteley

Kako je to raditi sa Rosie Huntington-Whiteley

Evo kako je to * stvarno * vole da rade sa Rosie Huntington-Whiteley

Ona izgleda dobro, čak i kada je ona znoji.

Jutros sam metaforički probudio iz mog božićnih i novogodišnjih sna (samo pet dana zakašnjenja) i krenuo u 08:30 trening Sesh sa supermodelom Rosie Huntington-Whiteley.

Na sjednici je bio u čast Rosie-a (zadiviti) drugi Rosie za Autograph Activewear kolekcije koju sam imao sreće da test vožnje za sjednicu.

Klasa, koju vodi osoba trener (i profesionalne MACHINE) Simone De La Rue, bio je miks plesa i intenzivne kardio. Ovo je kolekcija, dizajniran posebno za treninge visokog intenziteta, prilično savršen, a istovremeno upravljanje za kretanje po oksimoron šik sportske odjeće sa ozbiljno elegantnim crnim, patlidžana i rumenilo roza komada.

Među mnogim stvarima, kao što je učenje imam koordinaciju pijanog ždrijebe i da je nikada nije dobra ideja da se autoportret sa supermodelom (vidi gore), mnogo sam naučio o tome šta se stvarno vole da rade sa boginjom to je RHW.

1. Ona je malo pro

Na sat vremena sesija je bila samo "uzorak" onoga Rosie radi Five.Times.A.Week. Dakle, kao što možete vjerojatno pogoditi, ona je završila lukav, visokog intenziteta kardio poteze s potpunom lakoćom.

2. Ona izgleda dobro čak i kad se znojim

Kako je izgledala: blistava s blistavim perlama vlage. Ono što Izgledala sam kao: a vukao po, ispuštajući svinja nakon deset rundi sa Mike Tyson.

3. Ima poteze

Nisam očekivao moj ples propuste da dođe na scenu, ali je trening bio veoma mnogo o kukove i koristite svoj prirodni ritam - koji Rosie imala nula problema sa. Nešto sam naučio: Nemoguće je izgledati seksi kada pokušavaš da ne povraća.

4. Bog ona ima dobre ABS.

. Oni su bili dovoljno blizu da me uzeti u obzir uzimaju se Rosie pet dana treninga rutinu. Skoro.

5. Dobar trening opremu zapravo stvarno, stvarno pomaže

Kao amater exerciser osjetio sam znatno više upumpava o izgledima jednog treninga sat vremena kada sam bio ukrašen u šik, prozračna sportske odjeće.

Drugi Rosie za Autograph Aktivno područje Rosie je u prodaji od danas i dostupna na Marks & Spencer online.