Kapetan Amerika 3 građanski rat Vijesti iz vesti - Martin Freeman - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kapetan Amerika 3 građanski rat Vijesti iz vesti - Martin Freeman - vijesti o poznatim ličnostima

Kapetan Amerika 3 građanski rat Vijesti iz vesti - Martin Freeman - vijesti o poznatim ličnostima

Martin Freeman pridružuje glumačkoj Captain America građanskog rata

Martin Freeman pridružio se glumačkoj Captain America: Građanski rat, Marvel je potvrdio na svom zvaničnom sajtu.

To se još nije poznato koja će uloga Hobit zvijezda igrati u superheroj film, koji je zakazan za objavljen u maju 2016. Godine, postava do sada sastoji od Chris Evans 'naslovni lik, Robert Downey Jr. Je Iron Man, Scarlett Johansson je Black Widow Jeremy Renner je Hawkeye, Elizabeth Olsen Scarlet Witch, Sebastian Stan Winter Soldier i Anthony Mackie je Falcon. To je puno superheroj akcije.

Govoreći o najnoviji dodatak na cast, Marvel Kevin Feige je rekao: "Iz njegove uloge kao Bilbo Baggins i doktor Watson Tim u The Office, opseg Martin iz dramatične na komičan je stalno nas impresionirao.

"Nismo mogli biti počašćen ili uzbuđen da imaju takvu talentirani glumac pridružiti Marvel Cinematic Universe".

Tu je i spekulacije da Spiderman može da se pojavi u nastavku, ali to još nije potvrđeno.

IZVOR: Marvel

Dana 14. Oktobra 2014. Godine, napisali smo.

Robert Downey Jr. Je uskoro biti potpisan za Captain America 3, da se igra Iron Man, aka Tony Stark, prema izvještajima. Ovo je veliko iznenađenje za fanove Iron Man, koji je mislio Downey Jr. Će objesiti svoje odijelo nakon sledećeg Avengers film.

Variety prenosi da je Robert je u završnim pregovorima za reprodukciju Billionare u kao-još neimenovani treći film, koji će početi proizvodnju u proljeće i biti objavljen u 2016. Godini.

Cross-over superheroj film će početi adaptacija Marvel je od priče građanskog rata, koji vidi Kapetan Amerika alter-ego Steve Rogers zavadi sa Tony Stark preko Zakona Registracija superheroja, koji prisiljava superheroja otkriti njihov identitet američkoj vladi i djeluju kao policiju za vlasti.

Marvel je najavio planove da donese građanski rat miniserija na veliki ekran u ponedjeljak. Downey Jr. Će se pojaviti kao Iron Man ponovo u The Avengers: Age of Ultron, koji se oslobađa iduće godine.

Izvor: Variety

Seksi u odijelu (+ Cape)