Karl Lagerfeld i Kanye West mogu razgovarati u Parizu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Karl Lagerfeld i Kanye West mogu razgovarati u Parizu

Karl Lagerfeld i Kanye West mogu razgovarati u Parizu

Mogući razgovori između Karla i Kanye

Karl Lagerfeld i Kanye West su slici zajedno gledajući užasno ozbiljna LVMH nagradu događaju u Parizu, ali šta su pričali?

Malo vjerojatnom par su od najmanje 2012 bili poznanici, kada su primećen na ručak u New Yorku. Oni su glasine da se radi o nekom obliku suradnje, ali to nikad nije došao da prođe.

U svakom slučaju, mi smo mislio da je to zauzet četvrtak o tome šta je dva mogao biti raspravlja, a to su nekoliko mogućih razgovora koji može ili ne može da se desi:

  1. Karl Lagerfeld: "Kanye, ti invaziju moj lični prostor Molimo, odbij u diskretan način.".
  2. Kanye West: "Karl, molim vas, recite mi ko je misteriozni muškarac na jaknu je molim te Ko su Manic Street Preachers?"
  3. Kanye: "Nije lako da budem ja, Karl Ali ja sam moda, stil glasnika ako hoćete.". Karl: "Tiho Kanye, igrajmo mirnom igre."
  4. Kanye: "Da li ste razmišljali što Kim Kardashian novo lice Chanela Ona je idealan umjetnost?". Karl: ".. Ne, nikada, nikada neće ona, kao Pippa Middleton, je bolje od iza"
  5. Kanye: "Ti i ja smo mode ratnici Povuci najozbiljnije lice sada.".
  6. Karl: "Ja bih jednom i za sve što nisi da ti kažem - kao što je navedeno - invent kožne hlače Molimo pogledajte vojne odore kroz vekove.".
  7. Kanye: "Karl, molim te mogu li doći rad s vama?" Karl: "Mislim da bi bilo bolje i za nas, ako svoju kreativnost nije ograničena."
  8. Karl: "Ne možete naći krzna i zlata obložene jastucima tako teško za spavanje?"
  9. Kanye: "Da li se dopada ometanje ga u nekom lokalnom karaoke baru večeras?"
  10. Kanye:.. "Karl, volio bih da ti dam makeover kao što sam ja moja supruga Kim To crno-bijeli paletu stvarno davi te vidim te u par Yeezy, neke kožne trkači i satenskom Varsity jakna dodatnom opremom sa nekim lancima. I molim te ukloniti one rukavice; oni što me neugodno ".

Kanye najbolja Kanyeisms