Kate Middleton o majčinstvu: Vojvotkinja Kembridža o budi majci | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kate Middleton o majčinstvu: Vojvotkinja Kembridža o budi majci

Kate Middleton o majčinstvu: Vojvotkinja Kembridža o budi majci

Kate Middleton otkrila šta voli da radi sa njom djecu kod kuće - i to će vas iznenaditi

Živimo za te detalje.

Kate Middleton može biti član najpoznatije porodice na svijetu, ali kako oni vole da provode svoje vrijeme kod kuće može samo iznenaditi.

Dok ste mogli zamisliti Kate, Wills, George, Charlotte i Louis prepustiti u raskošnim aktivnosti, opuštate o zlatnom prijestolja i blagovaonicom na najfinijih namirnica kod kuće, to ne može biti dalje od istine.

U stvari, Kate je otkrila da joj je omiljena stvar biti roditelj uživa "jednostavne stvari".

U otvorenom pismu Dječiji hospis East Anglia u proslavi djece hospisu sedmica, Kate je napisao: "kvalitetno provođenje vremena zajedno je tako važan aspekt porodičnog života i za mene, kao majka, to je jednostavno porodične trenutke kao igranje van zajedno da sam njegovati. "

Kako osvježavajuće dole na zemlji!

Evo njene pismo u cijelosti.

Oduševljeni smo sa vama dijeliti pismo podrške od naših Royal Patron, KV Vojvotkinja od Cambridgea za #ChildrensHospiceWeek https://t.co/JwGbMb68kI @KensingtonRoyal pic.twitter.com/JStWpQZ3dP

- SVAKI (@EACH_hospices) 23. Maj 2018

Kao novi mother-of-tri, Kate svakako ima dosta iskustva kada je u pitanju podizanje mladog legla.

I kraljevski pokazala ona razumije šta drugi novi roditelji prolaze kroz dok je govorila otvoreno o "baby blues" tokom posjete na psihijatrijski odjel ranije ove godine.

Kate otvorila svoje srce na traumu Baby Blues tokom posjete u bolnicu koja brine za majke koji su postali mentalno bolestan.

Ona je rekla: "Postoji očekivanje da ćeš biti super sretan cijelo vrijeme jedan u četiri od nas nisu.".

36-godišnjak je dodao: "Istraživanje je tu, ali zapravo postaje svijest tamo za majke da se [Help]."

To nije prvi put da je Kate je govorio na temu. U martu prošle godine, govoreći na globalnom akademiji događaj u Londonu, ona je rekla: "Vi osjećati prilično izolovani", rekla je ona sobi punoj polaznika. "Ali, zapravo, i mnoge druge majke prolaze kroz ono što vi prolazite. Ali to je bio dovoljno hrabar, kao što si ti očigledno bili, da dopre."

Iste godine je također govorio na promociji 'Out of the Blue' - video serije čiji je cilj pružanje neprocjenjiva pomoć budućih roditelja i roditelja sa bebama ili malu djecu s problemima mentalnog zdravlja.

"Lično, postaje majka je bila tako korisno i divno iskustvo", rekla je "Međutim, u to vrijeme je i veliki izazov -. Čak i za mene koji ima podršku kod kuće da većina majki ne".

Kate je mislio da je dadilja, Španjolski-rođen dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo, koji je trenirao na prestižnom Norland College.

"Ništa ne mogu pripremiti za čistu ogroman iskustva šta to znači da postane majka", nastavila je.

Gledajte Vojvotkinja od Cambridgea govoriti na predstavljanju "Out of the Blue" je @BestBeginnings filmskog serijala sa @Heads_Together pic.twitter.com/1mMupReocK

- Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 23 mart 2017

"To je puno kompleksnih emocija radosti, iscrpljenost, ljubavi i brige, svi pomiješani. Vaš osnovnih identitet mijenja preko noći. Idete od razmišljanja o sebi kao primarno pojedinca, iznenada kao majka, prije svega.

"Pa ipak, ne postoji pravilnik, ni u pravu ili ne - samo treba da ga i učiniti najbolje što možete da se brine za svoju porodicu. Za mnoge majke, uključujući i mene, to može, ponekad dovesti do nedostatka samopouzdanja i osjećaja neznanja. "

See The Duchess najbolji porodične trenutke ovdje:

Kraljevska porodica Foto album