Kate Moss pola sestra Lottie Moss Teen vogue snima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kate Moss pola sestra Lottie Moss Teen vogue snima

Kate Moss pola sestra Lottie Moss Teen vogue snima

Kate Moss 'mala sestra ju je catwalk debi

Lottie Moss, i ne iznenađuje genetski nadaren mala sestra Kate Moss, konačno ju je pisti debi.

U dobi od 17, ona je već glumila u časopisu editorijala za Miss Vogue, Teen Vogue i Dazed and Confused, i glumio u print kampanji za Calvin Klein (kao ona supermodel sestra pred njom), ali sada je ušla u pistu arenu na Paris Fashion Week za Sonia Rykiel. I bila je u dobrom društvu - emisije i video nastupa iz Georgia May Jagger, Ella Richards, Gigi Hadid i Molly Blair.

Predstava je održana u Rykiel u Parizu butik, ali je preuređen da izgleda kao prekrasan knjižnica.

Pazi ovo lice.

Dana 14. Marta 2014. Godine, napisali smo.

Izgleda kao 2014 je postavljen da bude godina Lottie Moss. U februaru, 16-godišnji sat u prvom redu na London Fashion Week sa svojom starijom sestrom Kate Moss, a sada je modeliranje za Teen Vogue u SAD-u.

U intervjuu u magazinu, učimo dosta o Lottie Moss. Prije svega, idemo jedna stvar na način: ona je Belieber. Da, ona voli Justin Bieber. Na pitanje ko je bio njen osoba zaljubljena, ona je rekla JB: "On je nevjerovatan O, moj Bože, ne mogu ni izabrati omiljenu pjesmu.!"

Upitan što dizajner shop bi ona upadne ako novac nije bilo predmet nije odgovorila sa nekim neuhvatljiv dizajner da niko nije stvarno čuo, ne, rekla je Christian Louboutin: "Moj san bio bi da sve svoje cipele, ali ne mogu 't priuštiti jer nemam posao, a ja ne mogu da moji roditelji plaćaju za to. "

Govoreći o shopping, Lottie otkriva da ona kupuje u Selfridges, Peter Jones, i Topshop. Ne iznenađuje, njen najvrednije blago je Stella McCartney djeveruša haljinu koju je nosila na Kate 's vjenčanja. Rekla je časopis koji voli da ga stavite na s vremena na vrijeme i parada oko nje spavaću sobu.

Kada Teen Vogue upitao Lottie ono što joj je inspirisalo da postane model, ona je rekla: "Pa, nekako je u familiji Kate je bio veliki dio zašto sam počeo.".

! Najbolje malo o intervjuu Lottie je činjenica da je ona fan The Hills, u stvari, to je jedan od razloga zašto ona želi da pripravnik u Teen Vogue časopis: "Volim The Hills mislim da je tako smiješno - Heidi i Spencer. Ja sam definitivno Lauren Conrad ventilator. "

Dakle, to je to: Lottie Smith je super.

Ako je, kao što je Lottie, ti voliš The Hills, a zatim kliknite ovdje.

Pogledajte više slika od Lottie je pucati, ovdje.

16 januara 2014. Godine, napisali smo.

Prošle sedmice, javili su mi da je Kate Moss 'malo (pola) sestra Lottie je postigao veliki ugovor modeliranje - i sada joj je prvi put high-end mode snimanje je ovdje.

16-godišnji zvezdica u snimanju za Dazed & Confused pod nazivom Od Lottie With Love, i sa Jean Shrimpton i Marianne Faithful kao muza, mnoštvo 1960-inspirisan izgledom od Dolce & Gabbana i Saint Laurent su na izložbi.

Dazed urednik Jefferson Hack je zapravo blizak prijatelj Kate (i otac njene kćeri, Lila) - tako da ne čudi publikaciju izabran je za ambiciozni modele prvi high-end uredničke. Nadajmo se da je to početak svetlucavog karijere!

Pogledajte punu snimanje ovdje.

U petak 10. Januara napisali smo.

Kate Moss se uskoro puni 40 godina - i ne možemo čekati za stranku slike. Ali ispostavilo se da je jedan od najlegendarnijih svjetskih modela ima fotogeničan polusestra previše - to orao očiju model skauti primećen kada Kate sri Jamie Hince natrag u 2011. Godini (a ona je samo 14).

U to vrijeme, njena majka nije htela gurajući svoje mlade kćeri u centru pažnje modeliranje, tako da je radila test pucati, ali smo čuli ništa više od modela do biti. Ali, brzo naprijed nekoliko godina, a čini Mini Moss trenutak mogli biti na nama.

16-godišnji Lottie Moss tvitovala njenu sliku modeliranja karticu Oluja se u utorak neposredno pred njen rođendan (uz naslov: "wot U kažem"), a agencija modeliranje i tvitovao sliku modela pupoljke u crno-bijele fotografije s Hretan Rođendan poruku:

Wot U sayin😎😎 pic.twitter.com/wElHlJVNta

- Lottie (@LottieMoss) 8 Januar 2014

Navedene u sekciji 'Nova lica' web stranice Oluja, Lottie iznosi 5'5 - relativno kratak za model. Ali, s visine Kate na 5'6, nema razloga zašto ju stasa trebalo bi da je zadrži.

Puno rođendan ljubavi do klanca #LottieMoss! Xx 💋🎁 pic.twitter.com/kN0bsbLazG

- StormModelManagement (@StormModels) Jan 9, 2014

Kate je slavno otkrivena na JFK aerodromu iste agencije kada je imala samo 14 - i digli u svijetu modeliranje kada je fotografisana u crno-bijeloj Corinne dan za lice. Tako će Lottie pratiti njene sestre stopama? Samo će vrijeme pokazati.

Super-Young & super-Stylish