Kate Moss seksi plejboj cover - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kate Moss seksi plejboj cover - vijesti o poznatim ličnostima

Kate Moss seksi plejboj cover - vijesti o poznatim ličnostima

Kate Moss 'Bunny Girl Playboy snimanju otkrio

Kate Moss 'željno očekivani danas je službeno pokrenut Playboy pucati, kako bi proslavili 60. Godišnjicu časopisa.

Bezobrazni snimke su uzeti Mert Alas i Marcus Piggott i čine dio od 18 stranica slikovni modela, koji se okreće 40 u siječnju.

Oni pokazuju model u velikom broju zeka djevojka odjeće, kao i toplesu.

Hugh Hefner je rekao: "Od samog početka, Playboy je stajao za slobodu govora, slobodu izbora i slobode štampe Tako sam ponosna kako bi proslavili ovaj jubilej kao časopis nastavlja svoju misiju da promoviše ove temeljne vrijednosti mnogo decenija kasnije.".

"Playboy jubilarno izdanje je dokaz da se 60 godina od lijepe žene, pronicljive ukus, seksualne emancipacije, revolucionarni fikcije i menjaju svet novinarstva", rekao je direktor redakcije Jimmy Jellinek.

"Imati Kate Moss, globalni ikonu i najvažniji supermodela u proteklih 25 godina, pojaviti na našem poklopac čini ovaj problem savršen način da se pokrene Playboy narednih 60 godina."

IZVOR: PLAYBOY

13. Novembra 2013. Godine, napisali smo.

Kate Moss 'Playboy snimanju je otkrio - i to je prilično seksi. Snimanje vidi model puzeći na podu, obučen u časopisu zaštitni znak zeka uši, rep i korzet.

Kate je snimanje će se pojaviti u izdanju januar / februar, 60. Godišnjica časopisa, od istog mjeseca da ona slavi 40. Rođendan.

"Ona je u svijetu osoba i kultni i prelazi granice od seksualnog snimaka do upscale modela. To je prirodno za nas", rekao je osnivač magazina Hugh Hefner.

. "To je masivni globalni brend, treba globalni ikonu kako bi proslavili to - to je bio poticaj Pričaš o lice Burberry, najveći supermodel na svijetu na naslovnici Playboya Ona je savršen partner.. Za nas da pomogne pokrenuti narednih 60 godina ", dodao je urednički direktor Playboy, Jimmy Jellinek.

Kakav način da se proslavi puni 40 godina, mi kažemo!

IZVOR: PLAYBOY

Dana 18. Septembra 2013. Godine, napisali smo.

Nakon mjeseci nagađanja, urednički direktor Playboy je potvrdio da je Kate Moss ĆE krase naslovnicu 60. Izdanje godišnjice magazina.

U razgovoru za LA Times, Jimmy Jellinek rekao novinama da Kate je "savršenog partnera" za Playboy:

"To je masivna globalni brand.you potreban globalni ikonu kako bi proslavili to -. To je bio poticaj Pričaš o lice Burberry, najveći supermodel na svijetu na naslovnici Playboya"

Hugh Hefner se složili da je model "je prirodni" za objavljivanje.

"Ona je u svijetu osoba i kultni i prelazi granice od seksualnog snimaka do upscale modeliranje".

Predviđena da stigne na newstands u isto vrijeme kao 40. Rođendan supermodel u januaru, Moss će se fotografisao modnih fotografa Mert Atlas i Marcus Pigott, pridruživši drugim modelima kao što su Elle MacPherson, Cindy Crawford i Naomi Campbell, koji su sve pozirala gola za časopis.

8. Marta, pisali smo.

Kate Moss je navodno postavljen da svoje nedavne bujica javnih meso treperi jedan korak dalje, po glavnoj ulozi na naslovnici 60. Izdanje godišnjice Playboy magazina.

39-godišnji model se priča da će se snimanje širenja za legendarnog muške mag s modnom fotografijom duo Mart i Marcus u Londonu ovog mjeseca.

Ali navijači Moss može se čeka neko vrijeme da vidi gotovog rezultate ako se snimanje ne nastavi, kao časopis nije postavljena na pogodio kioscima do januara 2014. Godine.

Playboy se još nisu potvrdili da će supermodel biti njihov poklopac zvijezda za posebne prekretnica izdanje, ali web stranica NowThisNews tvrde da su dobili procurila dopis kojim se potvrđuje to.

Napomenu iz ureda Playboy navodi da je britanska zvijezda je postavljen na imati na naslovnici i da će biti stilizovao W magazina Alex White.

Moss nije stranac u skidanje za snimanje fotografija. Supermodel nedavno pozirala u buff u kadi za LOVE magazina, a bio je i zvijezda S & M tematske pucati sa V Magazine prošle godine.

50 WOW KATE MOSS IZGLED - najlegendarnijih TRENUCI

SEE KATE MOSS 'STYLE EVOLUTION

AZ britanske STYLE

IZVOR: NOWTHISNEWS

Kate Moss i njen najlegendarnijih izgled svih vremena