Kate Winslet i neprijateljske fotografije Ned Rocknroll - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kate Winslet i neprijateljske fotografije Ned Rocknroll - vesti o poznatim ličnostima

Kate Winslet i neprijateljske fotografije Ned Rocknroll - vesti o poznatim ličnostima

Kate Winslet je muž na sudu zbog "sramotno" slike

Kate Winslet 's novim mužem, Ned Rocknroll zatražio je zabranu višeg suda da spriječi Sun novinama od objavljivanja "sramotno" njegove slike na 2010 maskenbal.

Navodno spone su odvedeni u "djelimično goli" Rocknroll dok je bio u kostimu na privatnoj zabavi, gdje je tema bila "nečuveno".

Njegov advokat David Sherborne rekao sudiji da je objavljivanje fotografije izazvati ditstress da Rocknroll, Kate Winslet i njenu djecu.

"Ova aplikacija je da se ne krije neki krivi tajna, kao što sam rekao, u međuvremenu raspravi. To nije zadržati nešto u tajnosti. Tužilac je ovdje, jer je optuženi traži da napadne svoju privatnost", rekao je Sherborne.

"To je privatna zabava sa privatnim guestlist u privatnoj obiteljskoj kući, tako da je teško vidjeti te fotografije kao išta drugo osim privatne porodične fotografije."

Advokat je rekao da Rocknroll je "užasnut" pri pomisli na fotografijama se objavljuje, što mu je pokazati "dijelom goli kao dio neke blesava školarca budalaštine na ovoj maskenbal. To je sramota zbog onoga što možete vidjeti na ovim slikama. "

Sherborne je tvrdio da su fotografije nikada nisu namijenjeni za objavljivanje i da će dovesti do "značajne sramotu i poniženje" za Winslet i njena djeca, koja će se suočiti sa maltretiranjem i rugali ako su dostupne javnosti.

Ned Rocknroll, koja se udala za Winslet u tajnosti, u decembru, prisustvovao sud u plavom prugasto odijelo.

Secret CELEB SVADBE

Winslet'S STYLE EVO

IZVOR: GUARDIAN

2. Januara 2013. Godine, napisali smo.

Kate Winslet i njen novi muž Ned Rocknroll su navodno preselio njihov bračni dom Sussex. Bračni par, koji se oženio prošlog mjeseca u maloj ceremoniji u usvojitelja rodnom Kate u New Yorku, kaže se da su se preselili u od 2 miliona € kući blizu Midhurst, u West Sussex. Prema pisanju The Argus, Winslet stric Mark Bridžer potvrdio vijest potez para. On je izjavio: ". To je u Sussexu i to je u blizini Petersfield, u blizini granice Hampshire, ali ja ne znam šta je to Njeni roditelji nisu znali što je dobila u braku, ali mi nije dozvoljeno reći ništa više. " Winslet i Rocknroll, koji je nećak Virgin tajkuna Richarda Bransona, i prijavio se da je na medenom mjesecu u Škotskoj, dok je njegov poznati ujak je rekao da je poklonio mladenci s prostorom putovanje. Izvor: ARGUS

27. Decembra 2013. Godine, wrote.Kate smo Winslet se udala Ned Rocknroll tajno u New Yorku, s Leonardom DiCapriom što je.

Je 'ponavljanja glumica potvrdili tu vijest, otkrivajući da su bili prisutni samo nekoliko prijatelja i obitelji.

"Mogu potvrditi da je Kate Winslet udala Ned Rocknroll u NY ranije ovog mjeseca u privatnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali njeno dvoje djece i vrlo malo prijatelja i porodice."

Ona je dodala: "Par je bio angažovan od leta."

Prema izvještajima, servis je bio toliko privatna da ni Kate roditelji su bili svjesni da je hodala do oltara.

Ovo je treći brak za Titanic zvijezda, čiji je prijatelj Leonardo DiCaprio je bio i kum. Ona je ranije udata za direktora Skyfall Sam Mendes, s kojim ima sina, i Jim Threapleton, s kojim ima kćer.

Ned Rocknroll, koji je promijenio ime djelom anketi od Nede Abel Smith, Richard Branson nećak i trenutno radi za granu svemirskim putovanjima Virgin. On je ranije u braku sa vikont Cowdray je kći Eliza.

Secret CELEB SVADBE

IZVOR: Daily Mail

Pssst! Secret Celebrity Vjenčanja