Katherine Heigl tužila Duane Reade za 6 miliona dolara rešena | BA.rickylefilm.com
Osobe

Katherine Heigl tužila Duane Reade za 6 miliona dolara rešena

Katherine Heigl tužila Duane Reade za 6 miliona dolara rešena

Katherine Heigl rješava spor s ljekarničkog lanca

Katherine Heigl je riješen njen spor sa ljekarnički lanac Duane Reade Inc, nakon što je ona tvrdila da su koristili paparazzi sliku nje neovlaštenog oglašavanja.

Advokat Knocked Up zvijezda, rekao je da je dogovor je postignut dogovor sa lancem, iako su termini su povjerljivi do sada - ali izjava je nazvao "obostrano koristan".

Katherine je tražio nevjerojatnih 6 € m kompenzacije, koji je obećao da će dati na dobrotvorne dobrobiti životinja, Jason Debus Heigl Foundation, koji pomaže pronaći domove za pse, a koji je osnovan 2008. Godine nakon što je Katherine 's brat ubijen u autu nesreća. U sklopu nedavno dogovorenog posla, Duane Reade će donirati neobjavljenu iznos u dobrotvorne svrhe.

Tužba je podnesena nakon što je Duane Reade objavljeno Papa snimak Katarine drži vrećica iz svojih trgovina na Twitter i Facebook računa sa natpisom "Love brzo #DuaneReade vodi? Čak @KatieHeigl ne mogu odoljeti šoping # NYC omiljeni drogerija".

Prilično smo sigurni da je potrebna dozvola za takve stvari, momci - ali nije važno, to izgleda kao da je sve već sada riješeno, i nadamo se puno novca biti će pomoći životinjama u nevolji.

Dana Thursday 10 aprila 2014. Godine, napisali smo.

Katherine Heigl je podnio tužbu protiv ljekarnički lanac Duane Reade Inc. Za veliki 6 miliona €, tvrdeći da se koristi njeno ime za oglašavanje bez dozvole.

Tvrdi se da je kompanija iskoristila svoje ime i neovlaštenog sliku glumica na svom Twitter i Facebook račun bez njenog pristanka.

Koristili su slike koje su odvedeni Katherine drži Duane Reade torbe prošlog mjeseca i uz naslov: ih, "Love brzo #DuaneReade vodi? Čak @KatieHeigl ne mogu odoljeti šoping # NYC omiljeni drogerija".

Stative i zajednički preko Facebook-a, je korišten za "implicira lažno da Plaintiff podržava Optuženi", pisalo je u Heigl je 15-stranici tužbe.

Neki od sudskih dokumenata do kojih je došao New York Daily News rekao, "upotreba slike tužioca u ovim okolnostima nepropisno iskorištavaju ime i lik tužitelja, kao zvijezda, za komercijalno oglašavanje i svrhe trgovine okrivljenog, bez odobrenja."

Prema Reutersu Katherine tužbu dodala da je "visoko selektivan i dobro kompenzirati", kada je ona podržava brend. "

Zvezde advokat Peter Haviland rekao Heigl će donirati bilo oporavio novac od tužbe do svojih omiljenih dobrotvorne svrhe, u Debus Heigl Foundation Jason, koji pomaže da se nađu domove za pse u nevolji.

Tužba se nastavlja.

Poznata Skandali