Katherine Jenkins oženjen Andrew Levitas - vijesti | BA.rickylefilm.com
Osobe

Katherine Jenkins oženjen Andrew Levitas - vijesti

Katherine Jenkins oženjen Andrew Levitas - vijesti

Katherine Jenkins udaje direktor Andrew Levitasa

George Clooney nije bio jedini celeb vezati čvor ovog vikenda: Katherine Jenkins je oženio američki režiser zaručnik Andrew Levitasa.

Pjevač oženio Levitasa na svečanosti u Hampton Court Palace - uz par traži odobrenje od Buckinghamske palače da upravlja Welsh zmaja na venčanju mesto.

Navodno gosti bili tretirani na velški temom vjenčanja doručak, uz sireve i janjetinu na meniju (yum). A harfistkinja je igrao tokom prijema.

Aphoto od sretan par van palate je pušten, sa Ketrin neverovatno ballgown stilu haljini na sajmu.

Katherine i tweetovao svoje fanove o njoj poseban dan:

"Hvala vam za sve vaše ljubavi i podršci. Već je bio tako poseban dan i htio da podijelim moju sreću s vama xxx", napisala je.

Jenkins i Levitasa izašao u javnost sa svojim romantiku kad ju je pratio za prikupljanje njoj OBE na Buckinghamska palača. Ona je prethodno angažovan na TV voditelj Gethin Jones, ali razišli su u 2012. Godini.

Izvor: BBC News

Na utorak, 22. Aprila 2014. Godine, napisali smo.

Čestitke su u redu za Katherine Jenkins! Pevačica je potvrdila svoje angažman da je Hollywood direktor dečko Andrew Levitasa na Twitteru.

Par, koji su zabavljali šest mjeseci, izašao u javnost s njihovom odnosu još u martu kada Levitasa pratnji Katherine da je ceremoniju OBE na Buckinghamska palača.

Katarina je ostala "oduševljen i iznenađen" od strane neočekivano prijedlog prošle sedmice, a ona je potvrdila vest na Twitter-u, zahvalivši joj sljedbenika za svoje čestitke:

"Hvala vam za sve vaše lijepim željama čestitke. Oni toliko znači nama. Sretan Uskrs!"

Levitas režirao Amy Adams i Jennifer Hudson u filmu Uspavanka, ali on je i umjetnik, kipar i predavač na New York University.

Izvještaji su aludirajući da Andrew predložila prošlog četvrtka, ali par je želio da podijele svoje vijesti sa bliskim prijateljima i obitelji prije odlaska javnosti.

Bavi parove osoba postavljena na hoda do oltara u 2018. Godini