Kathy lette Hey Its OK Podcast | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kathy lette Hey Its OK Podcast

Kathy lette Hey Its OK Podcast

Kathy Lette o tome zašto Bridget Jones nije feministički uzor

Autor je opisao Bridget Jones kao "vrlo blag dvojnika" Jane Austen je Elizabeth Bennet

Australian autor i blizak drug Nicole Kidman, Kathy Lette je otvoren za nju nepopularan mišljenje o Bridget Jones ove sedmice se pridružila GLAMOUR Jo Elvin i James Williams za Hej redu Podcast.

Nakon odluke da je u redu da se ugledaju na fiktivnog karaktera, Lette priznala da je divio Jane Austen Ponos i predrasude protagonista mnogo više od Bridget Jones.

"Ono što volim Jane Austen i oko Lizi Bennet je da je odbila da se uda, osim za ljubav", objasnila je ona. "Misliš na nju vrlo blag dvojnika, Bridget Jones, koji je jednom njena snooze alarm otišao na nju biološki sat ona više nije izgledala za g Pravo [da se udam], znate ovaj lik Jane Austen nastao pre stoljeća je mnogo više od radikalna feministkinja uzor od Bridget Jones ".

Slušajte u potpunosti podcast ispod:

Govoreći o svojoj novoj knjizi pod nazivom Best Laid Plans, Lette također otkrio da je priča, koja se temelji na ženu podizanju autističnog sina koji se bori s ljubavnom životu, a završava se uzimajući ga obuzda-puzanje, je direktno inspirisan svoje iskustvo s njom sina.

"Kad god ste čuli za nekoga onemogućena na TV-u da su ili da bude inspirativna ili treba žaliti. Niko ne misli o njima imaju nagone", rekla je ona. "Problem sa nekim ko je na autističnom spektru je da su neverovatno ekscentrična. Ali djevojke svoga uzrasta, izgleda da čudno. Izgleda suviše egzotične".

"Oni su dobili vrlo usamljen. [Moj sin] je prognan u virtualnim Sibiru cijelog tinejdžerskih godina. {Njegov] samopoštovanje dobio tako nisko, to je bila niža od Kim Kardashian 's bikini linije.

"Pitao sam sve svoje prijatelje da li bi ga u bordelu, a odgovor je došao tamo -. 'Ne' Pa nisam sebe kako vozi kroz crveno svjetlo distrikt jednu noć misleći da će pokupiti prostitutka", nastavila je. "Onda kada je žena došla u neposrednoj blizini auto mislio sam, šta da kažem? Nisam ni imao vokabular da se nosi sa situacijom. Tako sam nekako uplašio i otišao kući."

Lette, koji je napisao svoj prvi roman na impresivnu dobi od 17, a zatim je priznao da je iskustvo postalo osnova njene knjige.

U 58-godišnji pisac i dijeli svoje misli na seks 'vanilije i strah od starenja na ove sedmice podcast.

Kathy Lette knjizi 'Best Laid Plans' je sad.