Katie Holmes i Jamie Foxx se upoznaju sa novostima i slikama 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

Katie Holmes i Jamie Foxx se upoznaju sa novostima i slikama 2018

Katie Holmes i Jamie Foxx se upoznaju sa novostima i slikama 2018

Katie Holmes i Jamie Foxx pogledati adorably slatko na Pre-Grammy Gala

Naći nekoga ko gleda ovako ❤️

Na Clive Davis i Pre-Grammy Gala snimanje Akademije u New Yorku, noć prije 2018. Gremija, Katie Holmes i Jamie Foxx je izgledala nevjerojatno sladak i razmijenili slatke poglede dok su sedeli na istoj tablici.

U rujnu, nakon godina nagađanja, Jamie i Katie pokazali su se kao prava stvar par. Da, prvo su primećen držeći se za ruke na Malibu plaži, a sada Jamie je proslavio 50. Rođendan s Katie.

U srijedu Jamie isključite Paramount Studios u Hollywoodu kako bi proslavili njegov 50. Rođendan s obitelji i prijateljima. US Weekly je potvrdio da je par napustio soiree zajedno i pridružio se u kolima Foxx kćerke, Corinne i Annalise - službene mnogo ?!

Što se tiče same partije, bio je pod nazivom "25 × 2" i imao ludi svjetsku klasu lista zvanica, uključujući i Snoop Dogg, Ludacris, pa čak i Leonardo DiCaprio - koji je bio domaćin je nakon-party Jamie na svoj stan u Holivudu brda. Ice Cube obavlja za prisutne i dekor je očigledno inspirisan LIV noćnom klubu u Miamiju. GDJE JE NAŠ POZIVAMO, vi?

Jamie Foxx i Katie Holmes su prvi povezani u 2013. Godini, međutim, izvješća izjavio je da Katie je bio zabranjen od bilo koga za pet godina javno dating zbog klauzulu u svom razvodu ugovor sa Tom Cruise. Bizarno? Mislimo da je tako.

Prošle godine, bivši član cast Real Housewives of Atlanta također omaklo da su zaista Bonafide par. E! Online prijavio da Claudia Jordan je rekao Navodno podcast da Foxx bio "dobar prijatelj", te da je bio "vrlo zadovoljan" sa Holmes:

"[On je] moj dobar prijatelj. Nikada [povezao s njim]", rekla je podcast. Na pitanje o Holmesu, ona je rekla: "On je jako sretan s njom volim da se čini vrlo sretan.".

A dok tamo je čak i glasine o tajnom angažmana nakon Katie je primećen sa prstenom na * da * prst.

Jamie je također viđen sa zlatnim prstenom na HIS enagement prst.

Nadamo se da će ova vijest istinita.

Katie Holmes 'stil Evolution