Katy Perry, bivši Johnny Lewis, pronašla je umrlog osumnjičenog ubistva - celeb pics | BA.rickylefilm.com
Osobe

Katy Perry, bivši Johnny Lewis, pronašla je umrlog osumnjičenog ubistva - celeb pics

Katy Perry, bivši Johnny Lewis, pronašla je umrlog osumnjičenog ubistva - celeb pics

Katy Perry "devastiran" nad Johnny Lewis smrti

Katy Perry je rekao da se "devastiran" zbog smrti svog bivšeg dečka, Sons Of Anarchy zvijezda Johnny Lewis.

Glumac je nađen mrtav na prilazu nakon što je pretrpio pad. On je u vodstvo u osumnjičeni za ubistvo njegovog starijih gazdarice.

Perry i Lewis od 18 mjeseci do početka 2007. Smatra se da je veliki dio njenog materijala inspirisan je njenog bivšeg partnera.

U razgovoru za američki časopis, izvor blizak Perry je rekao: ". Ona je devastiran Morala je da se odvoji od njega da bi napredovali i fokusirati se na svoju karijeru, bio je u nevolji onda i ona nije mogla da ga puno pomoći njenih pjesama.. Su djelomično inspiriran njim. "znam The One That Got Away i Circle The Drain su djelomično o njemu, kao i Travis McCoy. Ali ona je bila mlada i to je bio put u životu ona njeguje. "

Sons of Anarchy tvorac Kurt Sutter objavio privatnu poruku nakon smrti svog bivšeg zvijezda, koji je igrao Kip 'Half-Sack "Epps u drami.

On je napisao na svojoj službenoj internetskoj stranici: "Ne znam da li ljudi još to znaju, ali Johnny Lewis (Half-Sack) umro je sinoć To je bio tragičan kraj za izuzetno talentirani momak, koji nažalost je izgubio svoj put.". Volio bih da moglo bi se reći da sam bio šokiran događajima prošle noći, ali nisam bio. Duboko žalim da je nevin život morao biti bačen u njegov destruktivni put "On je zaključio:". Da, to je [a] dan žalosti, ali to je i dan svjesnosti i zahvalnosti. Na žalost, neki od nas nose poruke koje umire. "Izvor: američki časopis / WHOSAY

Dana 27. Septembra 2012. Godine, napisali smo.

TV zvijezda Johnny Lewis, koji su do sada Katy Perry, pronađen je mrtav.

Glumac, koji je glumio u prikazuje The OC i Sons Of Anarchy, navodno ubio 81-godišnja žena je prije nego što se bacio s krova.

Susjedi prijavili sluha žena vrišti i tri muškarca (uključujući Lewis, koji je bio naoružan komad drveta) borbe izvan imovine, prije nego što je pronađen mrtav u prilazu oko 10:40.

Domaći u Los Feliz pripadao starijoj ženi, Katherine Chabot Davis. Službenici pronađeno njeno tijelo unutar imovine.

A komšija i majstor je pretučen u borbi van.

Prema američkom Gossip stranice TMZ, Lewis zatim se popeo na krov objekta. Nejasno je da li je on skočio ili pao u smrt.

Zapovjednik LAPD Andrew Smith rekao KABC novinarima: "On čini da su umrli od neke vrste pada, ili iz stepeništa, ili sa balkona, ili iz jedne od krovova.

"Najbolji smo sada sklapajući zajedno je da se čini da su neka vrsta prepirke došlo unutar kuće rezultiralo smrću žene.

"Onda ta osoba ran van, imao prepirku sa nekoliko susjeda, potrčao u kuću i dok smo došli ovdje, da je pao, ili su na neki način umro na prilazu."

U ovom trenutku, uzrok smrti žena još nije objavljen. Međutim, Smith implicira da ju je ubio udarac tupim predmetom u glavu.

Jedan susjed, Greg Sarian, dodao je da je žena bila gazda, i da je iznajmio prostorije imovinu granica.

Lewis je jedini osumnjičeni za ubistvo žene, a policija ne traže druge moguće osumnjičenih.

Glumac od Katy Perry još 2006. Godine, a pohađali razne događaje sa pop zvijezda. On je također glumio uz Kristen Stewart i Dakota Fanning u Runaways u 2010. Godini.

IZVOR: TMZ, Daily Mail, ABC