Katy Perry da prođe daleko od karijere? - Dnevne vesti o slavnim | BA.rickylefilm.com
Osobe

Katy Perry da prođe daleko od karijere? - Dnevne vesti o slavnim

Katy Perry da prođe daleko od karijere? - Dnevne vesti o slavnim

Katy Perry da se "produžene break" od karijere?

Katy Perry je navodno planira da preduzme "prošireni break" od svoje karijere. Smatra se da je 27-godišnji pjevač koji se uzima time out reflektora nakon što završi radnih obaveza za nju predstojeće doku-film Katy Perry: Part Of Me. Vatromet Hitmaker Smatra se da je rekao joj kamp da je "potrebno da joj dozvoli da srce izliječiti", nakon što je od objave njenog odvajanja od bivšeg muža Russell Brand u januaru radio praktički non-stop. Dok su Perry i Brand su se preselili na novim plamenom, dokumentarac fly-on-the-zid, koji uključuje snimke pjevačice koje se bave raspadom, je rekao da je ponovo otvorila stare rane. Ako je vjerovati izvještajima, Wide Awake pjevač će se povlače iz reflektora od sljedećeg mjeseca. Vijesti Perry 's navodnim odluku da se time out dolazi nakon što je kalifornijska zvijezda otvorio o inkluziji u filmu snimka njenog bavljenje split tokom nastupa na Jay Leno prošle sedmice. U razgovoru za domaćina, Perry je rekao: "To nije uvijek bilo uzbudljivo gledati one laskave scene u kojima plačem i imaju intenzivan trenutak, ali mislim da će ljudi se odnose na film još više me primili u mom najnižoj tački i. Sada u mojoj najvišoj tački. "

Nastavila je: "Mislim da, ako ste otišli pogledati film i to je u potpunosti izbjeći dođete iz tog teatra ide, 'Hmmm To je čudno, znam nešto drugo se desilo u to vrijeme u životu prošle godine.'."

Govoreći o tome kako su opisani pitanja, Perry je tvrdila da je ona učinila sa "najviše integritet", dodajući: "Želio sam da to podnijeti vrlo delikatno s najviše integritet bih mogao imati i pokazati ljudima da se sviđa," Slušaj da ja idem kroz neke iste situacije koje pola Amerike prolazi kroz ', i nekako sam pala na noge, a vi ne morate položiti i umiru, čak i ako se osjećate kao da ćeš. "

KATY PERRY prijatelj OPTUŽUJE RUSSELL BRAND varanja

NAJKRAĆA Slavni brakovi

KATY PERRY'S KOOKIEST EVER garderobu

IZVOR: Daily Mail

Najkraće Celebrity brakovi