Katy Perry i John Mayer iz 2018. godine? Katy Perry vest o momkom | BA.rickylefilm.com
Osobe

Katy Perry i John Mayer iz 2018. godine? Katy Perry vest o momkom

Katy Perry i John Mayer iz 2018. godine? Katy Perry vest o momkom

Je Katy Perry daje John Mayer još jednu šansu?

Katy Perry i John Mayer jednostavno ne mogu da se kloni jedan od drugog. 30-godišnji superstar navodno odlučila da ponovo zapaliti joj vezu sa John Mayer i tvrdi da je "nešto ima", kada je u pitanju stjenovite odnos para.

Izvor je otkrio: "Katy daje John još jednu šansu, jer se oseća kao da bi moglo biti nešto."

Hvala izvor.

Njih dvojica su od nakon Katy Perry 's razvoda od komičar Russell Brand u 2012. Godini, ali je pozvao na kraj njihovoj romansi u februaru 2014. Godine, ubrzo nakon puštanja u duetu pod naslovom koji te vole.

Bračni par su primećen zajedno u nekoliko navrata u posljednjih nekoliko dana, uključujući i osoba hotspot Chateau Marmont u zapadnom Holivudu prošlog vikenda, gdje su održali "ruke i poljubio".

Međutim, prijatelji multi-milijun prodaja umjetnika su u pitanju ona prebrzo skakanje u stvari sa 37-godišnja zvijezda nakon njenog odvajanja od proizvođača Diplo na kraju 2014. Godine.

Izvor je rekao radaronline: "Katy i John su se pomirili.

"John vodila Katy nemilosrdno jer odvezli ga ludo viđa sa Diplo.

"Iako su njeni prijatelji su upozorili da bude oprezan, ona je već ignoriše sve crvene zastave.

"Ona ne sluša nikoga i ide u ovu punom snagom."

Uprkos tvrdnjama, Katy je nedavno započela na glasine govoreći ona ne razmišlja o svom ljubavnom životu i fokusiran sve njene energije na pripreme za nju Super Bowl poluvremenu sljedećeg mjeseca na kojoj će nastupiti sa Lenny Kravitz.

Ona je rekla: "Mislim da sam na neki način pomalo dječak lud, kao što je u mojoj krvi Uvek sam bio Nije ludo, ali samo uzbuđen o muškarcima općenito, ali mislim da možda bi ovo moglo biti prvi put u životu gdje sam. Biće kao, suviše sam fokusiran da imaju bilo kakve smetnje. Previše fokusiran doslovno, samo sam stvarno imaju solidnu mjesec dana da se pripreme. "

IZVOR: RADAR ONLINE

Prijatelji sa ex: A-Listers pokazati kako se to radi