Keira Knightley baby Naziv: muž James Righton | BA.rickylefilm.com
Osobe

Keira Knightley baby Naziv: muž James Righton

Keira Knightley baby Naziv: muž James Righton

Keira Knightley govori majčinstvo i otkriva ime bebe

Keira Knightley je otkrila ime djevojčicu! Je britanska glumica, koja je rodila prije tri mjeseca, otkrio je da je ona nazvala djevojčicu Edie.

Ah, Edie - volimo ga.

Glumica Imitacija Game, 30, koji je u početku šutjeli o majčinstvu sljedeće rođenje bebe u maju, i otvorio o obveznica ona ima sa svojim djetetom.

"Stvar je ljubav zapanjujuća. To je vrlo iskonske, Primal ljubavi. To je sasvim neobično."

Ona također otkriva da rađanje imala neočekivan bonus: napokon ju dozvoljeno pojačanje je samopouzdanje.

"Moram reći, kao žena, mrziš određene dijelove tijela. Ideš kroz te periode kada pogledate u ogledalo i misliš, 'Oh, samo da sam imao drugačiji noge ili ruke ili bilo šta drugo." Možete proći kroz trudnoće i rada, a zatim hranjenje klinca i ti, 'Wow, moje tijelo je potpuno neverovatno, a ja se nikad neću da se ne ponovo se sviđa, jer je to učinio, a to je jebeno izvanredno. " "

IZVOR: ELLE US

Dana 26. Maja 2015. Godine, napisali smo.

Ogromne čestitke Keira Knightley i njen suprug James Righton - par navodno dočekali svoje prvo dijete na svijet.

E! vijest da je britanska glumica rodila u Londonu, ali nikakve druge detalje još nisu potvrdili.

30-godišnja glumica Imitacija Game, koja se udala za Klaxons roker u Francuskoj u maju 2013. Godine, ranije priznala da se oseća opušteno da postane majka, uprkos bori da izađe sa "cijeli plan za porođaj."

Prethodni GLAMOUR poklopac zvjezdice rekao Ellen DeGeneres: "Ne postoji mogućnost da na neki način zadržati u, postoji Dakle, pretpostavljam da je moj plan je da se to, ali očigledno ima još u planu od toga?.. Ja ne znam šta je to. Ipak, moj plan je da se to. To će izaći. "

Je kandidat za Oskara i našalio James uživao "piće za dvoje" dok je bila trudna.

Govoreći o tome kako ona koristi trudnoće kao izgovor da ga pohađaju stranke sezonu nagrada s njom, Keira je rekao: "Ja sam [govoreći mu], 'Morate poći sa mnom, podržavaju mene!

"Ima puno slobodnog šampanjca [na događajima], tako da on misli, jer ja ne pijem, on ima dva. Ja jedem za dvoje i pije za dvoje."

GLAMOUR šalje sve naše ljubavi Keira, James i njihov novi mali.

IZVOR: E!

Dana 18. Decembra 2014. Godine, napisali smo.

Za one koji ne znaju, Sienna Miller i Keira Knightley su ukupno BFF, posebno nakon glumi zajedno u filmu iz 2008., The Edge of Love. Razumljivo, kada je reporter sastao sa Sienna, nije mogao da se odupre tražeći od nje o Keira 's novom bebom vijesti.

The American Sniper glumica - koja ima dva-godišnja kćerka Marlowe sa partnerom Tom Sturridge - tvrdi ona neće nuditi savjete svojoj prijateljici, koja očekuje svoje prvo dijete sa suprugom James Righton, jer ona će biti "amazing "roditelja i ne treba pomoć.

Rekla je Page Six kolona New York Post novina: "Razgovarali smo puno i znam da će biti sjajno.

"Ona ne treba savjet. Ona će biti savršen."

Sienna, 32, nedavno je otkrila da je "preplavljena" po tome prirodno se činilo kada je postala majka.

Ona je rekla Vogue SAD: "Bio sam preplavljen kako normalno se činilo Bilo je kao, '. Tu si - to je ono što se gubi svaki trag." Kao da smo oboje u na nešto što samo mi znamo. Nevjerojatna smislu da saučesnici sa malo biće. "