Kejt Moss i Naomi Campbell su u svojim 40-im godinama - i samo raskrčena pista | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kejt Moss i Naomi Campbell su u svojim 40-im godinama - i samo raskrčena pista

Kejt Moss i Naomi Campbell su u svojim 40-im godinama - i samo raskrčena pista

Kate Moss i Naomi Campbell Reunited na pisti, i to je bilo kao Epic kao što zvuči

Još u septembru, modnom svijetu kolektivno izgubili glavu kada je posada OG supermodela ujedinjeni u Versace proljeće 2018 šou za blistav finale. Zamislite scenu na Paris Fashion Week muške, kada su dva od najlegendarnijih imena u modi, Kate Moss i Naomi Campbell, hodao isto pisti po prvi put nakon mnogo godina. Yup, to je bio glavni.

To nije bilo obična modna revija: Moss i Campbell su opet zajedno ispratiti Kim Jones, koji je, nakon sedam godina na čelu muške odjeće u Louis Vuitton je predstavio svoj konačni kolekciju u Parizu. U odgovarajućoj monogramom mantili, napravili su poseban, iznenađenje finale izgled, koji podsjeća na to Versace momenta od pada. I dok je njihov devedesetih revije su stvari (ili podupirača?) Legendi, model duo dokazali da su još uvijek imaju to-a može pokazati nove generacije stvar ili dvije o tome kako da dominiraju modnoj pisti.

Dok Campbell nije bio odsutan iz Fashion Week sastav za dugo (ona je nedavno hodala nekoliko emisija u proljeće 2018 žensku sezone), više je vremena prošlo od Moss ju je do kraja piste-u stvari, ovo je njena prva zvanična izgled od jeseni 2013 prezentacija Louis Vuitton, prije pet godina, po Vogue. Prošlo je čak i više jer su i Campbell i Moss pojavila kao dio iste emisije, međutim, bez obzira na osnovi vodi kolo u devedesetih i početkom aughts, što ovaj reunion sve više neverovatno.

Kasting je od samog Jones, čini se. Na Instagram je dijelio iza pozornice polaroid Campbell i Moss, objašnjavajući kako njihov nastup na svoj konačni Louis Vuitton show "je stvarno bio Hvala vam i pozivanje na @themarcjacobs početkom 2000-ih Vuitton i činjenicu da je on bio taj koji mi je dao priliku da budem @louisvuitton. " (Jones uzdigao na najviši položaj muške odjeće u kompaniji kada Jacobs je bio njen kreativni direktor.)

Više nego jednostavno obilježavanja kraja vremena Jones 'na Louis Vuitton s velikom finalu-stvarno, ne postoji bolji način da se izađe nego sa dve legende nosili u svojim dizajnom-casting Moss i Campbell snažno tačka o starosti uključivanje na pisti : u stara 44 i 47 godina, odnosno, oni stariji od većine modela vidimo izlivena u modnim revijama i reklamnim kampanjama. Njihovo stalno prisustvo u industriji potvrđuje ono što smo već znali: Modeli da ga ubije na pisti u bilo kojoj dobi.

Svi pozdravite originalni supers!