Kelly Clarkson i Lady Gaga razmjenjuju Twitter ljubav - djevojčica - sex djeteta - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Kelly Clarkson i Lady Gaga razmjenjuju Twitter ljubav - djevojčica - sex djeteta - vijesti o poznatim ličnostima

Kelly Clarkson i Lady Gaga razmjenjuju Twitter ljubav - djevojčica - sex djeteta - vijesti o poznatim ličnostima

Kelly Clarkson i Lady Gaga razmjena Twitter ljubavi

Kelly Clarkson i Lady Gaga su sasvim majke pop zvijezde - da su bili vrlo javno gugutave preko Kelly 's neodoljivim beba, River Rose.

Beba love-u sve je počelo kada je Kelly je pisao ovaj divan ugriz njenog 15-sedmica-godišnja kćerka, pišući: "Pazi Lady Gaga !! River Rose je na sceni !!"

Pazi Lady Gaga !! River Rose je na sceni !! pic.twitter.com/1lRaHC1GWI

- Kelly Clarkson (@kelly_clarkson) 28. Septembar, 2014

Sada, kada smo tweet o poznatim ličnostima, mi nikada ne bih očekivao odgovor, ali ovo je Kelly Clarkson na kraju krajeva - tako ni u vremenu, ona je dobio ovaj odgovor od sebe Gaga: "O moj miss River Rose je dat 'mi skrivanja moj novac !! Pogledajte na tim ramenima, kao Grace Jones! Mogu li posuditi da bib? "

@kelly_clarkson oh my miss River Rose daje me trčanje za svoj novac !! Pogledajte ta ramena, poput Grace Jones! Mogu li posuditi to bib?

- Lady Gaga (@ladygaga) 28 septembar 2014

River Rose je tako, tako slatko u tim Sunnies - i zaista ne bih stavio pored Lady Gaga zapravo nositi Bib bebe pored nje izlet.

U petak, 22. Avgusta 2014. Godine, napisali smo.

Kelly Clarkson je napravio svoj prvi nastup nakon beba - i kao i većina drugih Poznati na svijetu, ona je prihvatila Ledenom izazovu i sipa gomilu hladnu vodu po sebi u ime dobrotvorne svrhe.

Novi majka se vidi postaje sve nervozan kao ona predlaže nekoliko prijatelja i njen menadžer sa suprugom Brandon Blackstock.

"Hej ovo je Kelly Clarkson i zaista sam nervozan zbog ovoga", Kelly kikotala. "Ja je predložila tonu srednje ljudima da rade ALS ledom izazov, a mi smo pokušavali da to uradi, ali mi smo samo jako nervozan o tome... Nadam se da ću podići kantu jer je stvarno teško!"

Oni su uspjeli na kraju. Samo gledati urnebesno vid ispod.

[Html ## div id = "fb-root" (funkcija (d, e, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName (e) [0]; ako d.getElementById (id)) povratak (; js = d.createElement (e); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);} ( dokument, 'scenario', 'facebook-jssdk')); div class = "fb-post" data-href = "https://www.facebook.com/photo.php?v=10152629614694561" data-width = "466" div class = "fb-XFBML-raščlaniti-ignore" a href = "https://www.facebook.com/photo.php?v=10152629614694561" od a href = "https://www.facebook.com/kellyclarkson" Kelly Clarkson ## Id¬14du2q]

Kelly je rodila svoje prvo dijete, kćer po imenu River Rose, prije dva mjeseca, i rekla da su ona i njen suprug bili na "Cloud 9" nakon rođenja.

Aww!

Monday 23 juna 2014. Godine, napisali smo.

Kelly Clarkson dijelio prvu sliku svog novorođenčeta River Rose tokom vikenda - i ona je potpuno neodoljiva.

Portret pokazuje joj novi dolazak leži u kolicima (a Chatsworth Poppy Doll kolica Silver Cross, ako ste zainteresovani), i nosi slatka traka za kosu.

"Ovdje je naša prekrasna djevojčica River Rose; 6lbs 6oz, 18 inča, a najveća stvar na planeti :)", Kelly tweetovao.

Govoreći u novembru o majčinstvu, Clarkson rekao Parade magazin:

"Ja ću kamen na kao mama! Skoro sam gledajući ga kao pravi rekord, kao što je," ja ću da uhvatim ovo! ".

Da, mislimo da će, Kelly.

U ponedjeljak Jun 16, 2014 pisali smo.

Ogroman čestitam su u redu za Kelly Clarkson i Brandon Blackstock, koji je pozdravio devojčicu u svijetu u četvrtak.

Pjevačica je na Twitteru vijest tokom vikenda - i otkrila njene slatke izbor imena za bebe:

"Naša djevojčica River Rose Blackstock stigao 12. Juna!" ona je rekla.

"Hvala vam svima za sve vaše dobro želje! Brandon i ja smo na Cloud 9 !!"

Clarkson saznala da je imala godina prije nego što je beba rođena - ali prije toga, ona vrsta predviđa ona je očekivala Žena:

"Potpuno sam ću morati Žena. Ja se manifestuje to! I kada imam godina, ti ćeš biti kao," To riba to znali! ' rekla je u novembru.

Govoreći o njeno ime bebu izbor, rekao je Clarkson TV voditelj talk showa Ellen Degeneres tokom trudnoće da će ime ostati isti, bez obzira na spol bebe:

"Iskreno, ime koje smo izabrali, ako je to muško ili žensko, to je isto name.You neće valjda. To je nasumično ime. Ali to nije kao... 'Plava Jazz.' To neće biti čudno ime. "

Rekli smo River Rose je i dalje prilično jedinstven, Kelly, ali ipak, čestitam!

U utorak 21 Januar 2014 pisali smo.

Čestitamo Kelly Clarkson i Brandon Blackstock, oni imaju devojčicu.

A gdje je ona objavi ovu uzbudljivu vijest? Zašto, Twitter, naravno. Globalni superstar odveo na društvene mreže da objavi sretna vijest za svoje fanove.

Upravo smo saznali da imamo Žena službeno! Znao sam! Samo Žena može uzrokovati toliko drame sa svim ovim povraćanje ha!

- Kelly Clarkson (@kelly_clarkson) 20. Januar, 2014

Pitamo se da li će Kelly imati još jedan razlog za slavlje za vikend, ona je za nagradu Grammy, na kraju krajeva. U nedjelju ćemo vidjeti da li Kelly osvaja gong za najbolja zemlja Duo / Group Performance za nju saradnju na ne žurite.

Ali ako Kelly ne pobijediti u nedjelju, možda je mogla sve to spakovati u i pišu knjige samopomoći o tome kako se nositi sa prvi put trudnoće. Mi bismo ga kupiti, ali samo ako je došlo do poglavlje pod nazivom "God Bless Krumpir '.

Dame ako r trudna i bolestan kao i ja psa vjerovati kad kažem jednu stvar u će zadržati dole možda biti samo "pečeni krumpir" #godblesspotatoes

- Kelly Clarkson (@kelly_clarkson) Jan 12, 2014

Dana 20. Novembra 2013. Godine, napisali smo.

Dobra vijest u svijetu Kelly Clarkson jutros.

The American Idol prvak očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Brandon Blackstock.

Pjevačica je potvrdila vijest na Twitteru jučer postavljanje oduševljeni: "Trudna sam !!!"

"Brandon i ja smo tako uzbuđeni! Najbolji rani božićni poklon ikad", dodala je ona.

Potvrda ne može doći kao veliko iznenađenje za mnoge, kao Kelly je više nego malo vokal o njoj želi da reprodukciju već neko vreme.

"Više od svega, uz želim bebu. Puno njih", rekla je ona za US Magazine prije nego što sri Blackstock u oktobru.

"Moja izdavačka kuća ludi jer sve što mogu govoriti o sada su bebe. Zaista smo uzbuđeni i želimo da se naše porodice počela.

"Ja sam 31 i željeli bismo to učiniti na prirodan način. Moja jaja nisu podmladiti! Tako smo uzbuđeni."

"[Brandon] ima dvoje dece koje volim i oni su kul s tim. Imamo A-OK od njih, tako da smo spremni. To je definitivno sljedeća velika projekta ćemo početi."

U coy ali i MASSIVE TMI trenutka Jay Leno prošle sedmice, Clarkson započela beba nagađanja razgovor, govori razgovor voditelja da ona ne planira na "najavljuje ništa sada"... Prije dodajući da su ona i njen muž su išli na njega "kao zečevi" u međuvremenu.

"[Mi želimo bebu] kao sada! Praksa čini savršeno!" rekla Leno, smeje. "Mi radimo, radimo. Pokušavamo, pokušavajući, pokušavajući. Imamo dvoje djece, a oni su tako velika. I nikada nisam želio djecu i ranije, ali sada želim, kao, pet."

Dakle, to je to. Clarkson = trudna. Čestitam.

IZVOR: američki časopis

Baby Boom: Sve trudna poznatih ličnosti zbog 2018. Godine